Aniu, Irenko dzięki, że wpadłyście. Dla Was niedzielna róża, wczoraj zakwitła drugi raz i oczywiście bezimienna
Dla mnie to typowa Carina.
Bożenko jesteś nieoceniona i muszę przyznać Ci rację, warto znać nazwy i odmiany kwiatów... a dla mnie do tej pory róża to była tylko róża... teraz jestem coraz mądrzejsza... i żądna wiedzy
To twoja rabata???????
Cudna..... już się rozkładam na trawce....... u Ciebie też chwilkę poleżę. nie tylko u Hani
A i na ten statek bym się chętnie załapała
Ukradło mi powiadomienia i obserwowane wątki..... wiec dopisuję sukcesywnie wszystkich , do których lubię zajrzeć...
Wiec poleżałam... a teraz klikam w okienko poniżej
Rabatka o tyle moja, że ją sama "sfociłam" Lubię na nią patrzeć
Pobiegłaś już dalej.. może i dobrze, bo to centrum Paryża
Elfiku wpadłam z rewizyta , pajaka więcej nie wstawię, no chyba,że będzie przecudnej urody ale dla mnie ta Twoja rabata jest przepiękna no i horti Vanilla szczególnie pozdrawiam
Dzięki Małgosiu. Normalnie bratnia dusza się trafiła, jak nic Ja jestem w takim psychicznym szpagacie właśnie pomiędzy byciem kokoszką a nowoczesną babką. Ale ja nie jestem zbyt zdecydowana i stąd u nas taki misz-masz. Twój domek zapowiada się cuuudnie. Aż za ładny !!
A na dobranoc zachód słońca z wakacji nad Bałtykiem - jest się czym podelektować. Zapraszam częściej
PS
A takie cudeńko wymyknęłam w domu po przyjeździe z wakacji. Prawie jak zachód słońca, no nie??