Ewo, ładnie zrobiłaś tego pąka, a w pełnej krasie też mi się podoba. Upoluj sobie coś u mnie, to na wiosnę się wymienimy.
Andziutko, dzięki za różyczkę, kusicie mnie różami jeszcze w końcu zrobię sobie różaną rabatę
Kondziu, witaj.
Kilka dzisiejszych fotek. Pozdrawiam
Tutaj też po z drugiej strony. Na wiosnę kulki będą równiutko wykulkowane łącznie z jodłą, którą też eksperymentalnie chcę kulkować. Lawenda zakwitnie i mam nadzieję, że osiągnę zamierzony efekt. Grujecznik, gdy podrośnie da piękny kolor i wiosną i jesienią. Liczę, że duży bukszpan się przyjmie, bo dał mi w kość przy przesadzaniu.
Tutaj lej po bukszpanie z niespodziankami, jakie mam w ziemi ... czasem rurka, tudzież kabelek:
A na zakończenie, żeby wykopaliskami nie straszyć żurawka cudnej urody:
No grzybki wzór konspekt. Śliczne, młode, jędrne... U nas ma popadać od czwartku, to może grzyby wyrosną.
Agnieszko z całego serca życzę Ci zapełnienia tego koszyka najśliczniejszymi grzybami i spodziewam się zdjec. Myśle że jak u mnie są i Sebek pisze ze w górach też sa to pewnie będą wszędzie gdzie na ogół można je spotkac.
Witaj, Agatko, kocham Twoją pięknotkę...pozdrów ją serdecznie
Donoszę również, że pigwowców mam dwa krzaki, pierwsze słyszę żeby się rozłaziły Grzecznie rosną już z 5 lat, odrostów nie ma. Za to dżemy i nalewki w spiżarni owszem Ja robię dżemy pół na pół z jabłkami, a mój mąż nalewki nie wiem z czym, ale są boskie
Specjalnie dla Ciebie fotka z dżemem pigwowym