Wersja mini mini
12:36, 30 wrz 2012
Aniu, ale u ciebie paleta barw w ogrodzie. Begonie w koszyku wyglądają tak romantycznie. Mam nadzieję, że nareszcie za tydzień zobaczę to na żywo. Piękna pogoda, a ja jestem w domu. Jednak nie można tak zupełnie oderwać się myślami od ogrodu, mam nadzieję że za tydzień jak pojadę będzie wszystko ok. To moja pierwsza niedziela w domu od dawna.
Kochani moi
Bardzo dziękuję za życzenia - wielkie buziaki dla Was. Ja dzisiaj cały dzień w kuchniWłasnie skończyłam torta dla Kuby
Częstujcie się
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie pojechałam dzisiaj na działkę, chociaż tak miałam zrobić. M wyjechał sprawach rodzinnych, a ja postanowiłam odpocząć. Wczoraj obejrzałam dwa filmy na DVD i włączyłam sobie całkowity luz, no może nie tak zupełnie do końca, bo gdzieś plączą mi się myśli; a to bym podlała, a tamto bym zrobiła itd. Mam nadzieje, że moje rośliny mi wybaczą i przeżyją. Mamy jeszcze kilka prac tzw. budowlanych na działce. Chcemy zrobić górę domku, żeby powiększyć powierzchnię mieszkalną, a właściwie sypialną, marzy mi się ładna altana, ale taka do posiedzenia i parę innych rzeczy. M żartuje, że mu życia nie starczy. Dobrze, że z niego taki pracuś. Ale chyba dobrze mieć jakieś plany i marzenia. Bo nic gorszego jak nuda. Okręt w porcie jest bezpieczny, ale jak jest w nim stale to rdzewieje.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie w ten jeszcze wrześniowy słoneczny dzień. Dzisiaj ta na pewno motyle oblegają cynie i marcinki.
A to piegowata cynia i chyba najpopularniejszy motyl.
![]()
![]()
Bardzo, bardzo, bardzo ale to bardzo wszystkim dziękuję , za życzenia i kwiaty i ciacha i za to , że jesteścieA to ode mnie dla Was
z naciskiem i podkreśleniem dzisiejszego DNIA CHŁOPAKA dla naszych OGRODOWICZAN PŁCI MĘSKIEJ
![]()
Aniu,witaj,mam nadzieję,żee za tydzień dojedziemy,nawet jak M bedzie w pracy to do Bożenki na działkę prędzej ktoś mnie dowiezie i pojadę z nimi,bo Józek bedzie wolny.
![]()
Marcinkowo - chryzantemowo
![]()
![]()
![]()
![]()
Jestem bardzo ciekawa twojego ogrodu na zywo i nie mogę się doczekać.Nie mam dzisiaj motywacji,żeby podnieść się z łóżka,cała niedziela samotna.