Beatko, świeczniki stoją cały czas przy placu wypoczynkowym. Na ostatnich zdjęciach z mojego ogrodu widać je za doniczkamiwz wrzoscami.
Jak będziesz chciała przepis jak je zrobić to pisz-z chęcią pomogę! To nic trudnego
Iwonko, nawet nie wiesz jak czekałam na Twoją opinię! kamień spadł mi z serca miałam chęć podzielić niektóre trawy ale dostałam kategoryczny zakaz
CPrace ziemne zakonczone to jest okazja do oficjalnego podziękowania Toszce i Mazanowi za kilka miesięcy nauki i dobrych rad! Mimo tego, że pewnie nie raz mieliście mnie dość, dalej cierpliwie tlumaczyliscie wszystkie zawilosci uprawy.
DZIĘKUJĘ!
a pochwalisz się?!?!?! może być na priv przyjdzie taki czas, że i ja po świecznik się zgłoszę donice nawet wypróbowałam jak eM coś z betonu robił to się pobawiłam nieco, ale świecznik do wyższa szkoła jazdy
Dzieki tej pogodzie miałam czas na wizytę w Jeleniej Górze. Jesieni jeszcze w ogóle w górach nie widac. Tam zdecydowanie wiecej wody i wszystkie drzewa zieloniutkie za wyjatkiem chorych
mi się też to podoba a to wszystko przez moją chorobliwą żądzę posiadania więcej i więcej podzieliłam carexy i nie miałam gdzie wsadzić poszerzyłam przy bukszpanach i tak zostało
Aniu, miały być kwadraty ale są prostokąty
Z trawiastym ogrodem jest problem...Ładnie wygląda latem, jesienią i zimą ale wiosna to łyse pole, które przyprawia mnie o dołki i tu chyba jest największy problem. W pierwszym ogrodzie sytuację troszkę ratuje bukszpan i cis, którego będzie coraz więcej ale drugi ogród z samymi trawami nie będzie ładny wiosenną porą.
To dobrze, że nie zalało. Chyba musiało u Was niezle padać?
Po smaragdy jadę do Twojego pana Zobaczymy czy negocjacje się udadzą
W środę lub czwartek zadzownię.