Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

ogrodoweimpresjejolki 21:22, 23 sie 2012

Do góry
jotka napisał(a)
Już po przerwie technicznej i po ... reklamach, więc pokażę moje pnące i pachnące

Wypieliłam wokół nich i opryskałam środkiem grzybobójczym, bo widać już początek choroby ...
Pięknie, pięknie pracusiu róża ślicznotka
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 21:22, 23 sie 2012

Do góry
Mój hibek, zakupiony wiosną w Pęchcinie kwitnie nieustannie.
Zauważałam ogromną różnicę w roślinkach zakupionych w szkółkach zrzeszonych w Związku Szkółkarzy Polskich a w innych miejscach

Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:20, 23 sie 2012

Do góry
bociek napisał(a)
I jeszcze kawalacik kolejowej

Boćku w tych poczochranych trawkach brakuje mi tylko błyszczących kul jest rewelacyjnie
Lecę w kulki... 21:17, 23 sie 2012

Do góry
Dianka, a propos...nieogarniania....zniknęło mi się.....na trochę...
Zaraz odpowiem na Wasze pytania....
A na początek pozdrowienia i ''limkowe klimaty'' z mojego gardena
]
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 21:13, 23 sie 2012

Do góry
"Muszę ustroić przedpokój, bo Tata wraca z Warszawy"
Miniaturowy ogródek 21:07, 23 sie 2012

Do góry

Tars obledny Bez dwoch zdan, z charakterem

A rosliny rozrosly sie jak szalone. Jest cudownie. Skrzynia z rancikiem wymiata. Bosko.

Szkoda klosowki, ja ze swojej jestem zadowolona, ale chyba jestem jedna z niewielu. Klosowke trzeba ciac, zeby nie robila sie brzydka. Co posadzilas w jej miejsce???

Ostnice szaleja, sa wybitne Podobnie jak zurawki. W ogole, cud, miod i orzeszki w czekoladzie

Ucalowania dla malego Elfika, polaskocz ja ode mnie

Usciski
Spotkanie u Szmitów 18 sierpnia 2012 21:06, 23 sie 2012

Do góry
No i o co Wy mnie podejrzewacie, woda, z żabami, fe......
O innych podejrzeniach nawet nie będę wspominać.

Po prostu myję sobie ręce po przepysznych pełnych soku owocach którym poczęstowała nas Pani Szmit. A były soczyste, słodziutkie i tylko strasznie się nimi upaprałam. A że cała woda poszła juz na popitkę to trzeba było uzyć tej ze stawu. I nawet chciałam to zrobić inaczej czyli zejśc po skarpie ale juz widziałam siebie pływajacą w ubraniu. A na przebranie nie miałam nic. Chyba, że Gosia koca by uzyczyła. Przynajmniej coś by sie działo jak bym wpadła.

Pszczółko, z Ani winem, które uratowała dla mnie Danusia dobra dusza ( bo jako kierowca nawet nie mogłam spróbować a tak wszyscy zachwalali) czekam na Ciebie w Warszawie. Nie ma go dużo ale dla nas na posmakowanie w zupełności wystarczy.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:02, 23 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

No...ja bym wiele dała, żeby Cię Iza z tym irokezem zobaczyć. Zdjęć nie masz

o nie ... nie ma mowy !!! ... nawet pisania nie ma ... to forum o pięknie ... ... uwierzcie mi, że nie można

Wrzuć tylko na 5 min, a później będziemy udawać, że nic nie widziałyśmy
Ogród Magdalenka 21:00, 23 sie 2012

Do góry
Magdus, gratki na okolicznosc 200. Miliona radosci w zyciu i samych cudownych dni i prawdziwych przyjaciol wokol

Rododendronowy ogród II. 20:58, 23 sie 2012

Do góry
adka napisał(a)
Witam serdecznie . Ogród boski .Nie wiem co bardziej mnie zauroczyło , niebiańskie widoki z okna
czy przepiękne fotografie z motylami. Bajka. Nie wiedziałam,czy oglądać motylki czy zwracać uwagę na kwiatuszki ale fruwajki wygrały Przyroda jest jednak piękna.Gratuluję ślicznego ogrodu i talentu fotograficznego. Przesyłam bzyki z mojego ogrodu.Pozdrawiam.

Adrianno dzięki za miłe słowa i wizytę w moim ogrodzie. A czy Ty masz swój wątek na ogrodowisku? , bo stopka nie jest aktywna więc może nie masz , oczywiście nie ma takiego obowiązku.Ale gdybyś miała to chętnie bym zajrzała. Pozdrawiam serdecznie.
ogrodoweimpresjejolki 20:55, 23 sie 2012

Do góry
Już po przerwie technicznej i po ... reklamach, więc pokażę moje pnące i pachnące

Wypieliłam wokół nich i opryskałam środkiem grzybobójczym, bo widać już początek choroby ...
Zielony galimatias 20:54, 23 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

lewa strona ... zielona rabata ... na wprost 24mb ... o i w teraz widzę, że w zasadzie to z4 jest proste a naprostować można prawą stronę co na szybko i jakimś cudem zaznaczyłam na czerwono ...

żółta linia to ma tylko zwracać uwagę na równoległość stron ...

Izuniu.. o niebo lepiej ...

"Baśniowy" Ogród 20:42, 23 sie 2012

Do góry
gaby3003 napisał(a)

Róża pustyni wyhodowana z nasionka

co robisz ze tak pieknie ci kwitnie
kupiłam mała sadzonkie podpowiedz co robic aby mi zakwitła

Piękne Adenium A jak tam jej gruby "pieniek". Taka z nasionka ma zazwyczaj piękny i pękaty pień.
Mallwinkowo 20:37, 23 sie 2012

Do góry
Dziś po pracy wzięłam się za ogarnianie tego kawałka. przez 2 godz udało mi sie wyciągnąć chwasty zaledwie z 1 m2 az strach pomysleć kiedy ja sie uporam z całym tym kawałkiem.

a tu jeszcze kilka wczorajszych zdjęć

Widok z okna na piękny ogród.. 20:33, 23 sie 2012

Do góry
Bardzo mi sie podoba taki zywopłot.. prawdziwe cudo! Zdjęcia wziełam chyba z tego forum, czy ktoś potrafi rozpoznać te rośliny? Tą trawę?Czy te wysokie to zwykłe tuje szmaragdy a te nizsze to jałowce?

Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:26, 23 sie 2012

Do góry
Na deser kulki

Dziekuje za uwage soczystym kwiatem gladioli

Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:23, 23 sie 2012

Do góry
Boczkiem z kwiatuchem za uchem

Byly tyly, teraz przody

Powinnam jeszcze poprawic kanciki, ale nie jestem pewna czy zdaze

Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:18, 23 sie 2012

Do góry
Hortensjowo

Moje najukochansze traweczki Widzicie ten wszedobylski puch, rany ale bedzie pielenia za rok

swierczek

sosenka

Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:12, 23 sie 2012

Do góry
I jeszcze kawalacik kolejowej

Marmoladka Ze zmoklymi nasionami ostu

Bukszpanowo-niebiansko Bukszpan ma jakies niefajne listki, teraz to zauwazylam, chyba jutro dostanie topsinu

Mydlanej skrawek - w rzeczywistosci jakos lepiej sie prezentuje
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:05, 23 sie 2012

Do góry
Obiecane fotki swiezynki

Rabata kolejowa

Poroslo wszystko slicznie Ladne brody M zostawil, nie ma co, jutro korekta
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies