Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

bogumila 21:33, 28 paź 2012

...ta fotka jest niesamowicie piękna...takie pomieszanie jesieni i nadchodzącej zimy...wzajemnie przenikające się kolory...
Bogdzia 21:42, 28 paź 2012

bogumila_bienko napisał(a)
...ta fotka jest niesamowicie piękna...takie pomieszanie jesieni i nadchodzącej zimy...wzajemnie przenikające się kolory...

Miło Cie widziec Bogusiu.Dla mnie są tu charakterystyczne kolory wszystkich pór roku zielony-wiosna , czerwony-lato , żólty -jesień i biały- zima.Wszystko w jednym kotle. Pozdrawiam Cię serdecznie.
hanka_andrus 22:18, 28 paź 2012

Bożenko,Zaglądam na Wasz śnieg,i za głowę się łapię dziwując! NapokjąsięTwoje Rh, bo jeszcze ma wrócic trochę ciepła,ale u mnie znowu będzie wietrznie....
Bogdzia 22:24, 28 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko,Zaglądam na Wasz śnieg,i za głowę się łapię dziwując! NapokjąsięTwoje Rh, bo jeszcze ma wrócic trochę ciepła,ale u mnie znowu będzie wietrznie....

Haniu moim rh nic nie bedzie .Mroz niezbyt duży a śnieg wszystko opatula , dobrze jest,nie ma porównania z ubiegłym rokiem (na razie), mimo że wydawało się w tamtym roku że jest fajnie bo ciepło. Jak się śnieg rozpuści to podleje rh i fajnie jest na razie.Byłam u Ciebie i widziałam teczę to chyba dobra wróżba dla Ciebie i wnusi bo co innego miałaby znaczyc o tej porze?
EPODLAS 22:40, 28 paź 2012

Drzewa w jeszcze kolorowych liściach i przykryte śniegiem wyglądają niesamowicie. U nas już po śniegu, ale nie było go tak dużo jak u ciebie.
dajana 23:06, 28 paź 2012

U ciebie też zima Bożenko ? Odpisałam ci u siebie ale i tak przyszłam życzyć ci Dobrej Nocki
aldonaz 23:07, 28 paź 2012

Piękne te Twoje zdjęcia, ale jeszcze za wcześnie na zimę. U mnie rano też padało, ale śnieg już prawie stopniał. W nocy będzie na minusie, a mój ogród nieprzygotowany do zimy. Pozdrawiam
Ewa 07:04, 29 paź 2012

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu u mnie dziś pierwszy śnieg

Uśmiałam się Bogdziu przy odpowiedzi grembosi

Nie dziwię się Ewo bo moje urządzanie ogrodu całkiem inne niż Danusi.Pozdrawiam serdecznie.

Dziekuje i śle usciski
Bogdziu i my ciągle przesadzamy, troche zostało na wiosne jeszcze

Zima piękna i ta gra kolorów urzekająca
Bogdzia 07:08, 29 paź 2012

EPODLAS napisał(a)
Drzewa w jeszcze kolorowych liściach i przykryte śniegiem wyglądają niesamowicie. U nas już po śniegu, ale nie było go tak dużo jak u ciebie.

To prawda rzadko widzi się takie jesienno-zimowe widoki.Pozdrawiam Bożenko.
Bogdzia 07:09, 29 paź 2012

dajana napisał(a)
U ciebie też zima Bożenko ? Odpisałam ci u siebie ale i tak przyszłam życzyć ci Dobrej Nocki

Byłam i przeczytałam ale nic nie odpisałam bo nie byłam jeszcze zalogowana. Jeszcze wrócę.