Danusiu chciaabym się Ciebie poradzic, czy ochraniasz fundamenty w jakiś sposób sadząc rośliny pod samym murem? np tutaj czy stożki i kule są w donicach?
Zagladam sie przywitac a tu prosze trzy seteczki. Gratulacje Aga Cudownosci Ci zycze w domu i ogrodzie, radosci w sercu i zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia
Witam po dluuuuugiej nieobecnosci - zbyt dlugiej. Sproboje nadrobic co nieco, chociaz szanse marne.
Od dzisiaj sie urlopuje, ale za chwile wyjezdzam, wiec znowu jestem tylko na moment, taki lajf.
Widze jednak, ze nie pozwoliliscie watkowi na spektakularne kaput za co serdeczne dzieki
Czuc juz nadchodzaca jesien niestety A moze stety, bo wreszcie bede miala czas posiedziec z Wami, poogladac Wasze zakatki.
Tymczasem kwiatek dla Przemilych Gosci. Oto goryczka, ktora zakwitla po raz drugi
Taki śliczny złocień-margaretka mi zakwitł. Na razie pierwszym kwiatem, ale jest sporo pąków. Szkoda, że jest wrażliwy na mróz.Kiedyś miałam już tę bylinkę, ale nie przezimowała.
Lubię też jeżówki
i kupiona tydzień temu
Jeśli ktoś lubi pomponikowy kształt kwiatów róż, to polecam odmianę Pomponella - wspaniała róza