Ogródkowy chaos u monitki
11:04, 26 paź 2012
Moniko, zobacz jakie zdjęcie zrobiła sobie moja córka. Musiałam Ci pokazać : )
Jakie dobranoc,jakie dobranoc ? Tu imprezka się szykuje! Dzyń,dzyń! 4 stówki u drzwi!
Agatko! Otwórz mi!
Winum lżejsze to do głowy trafia,a miód cięższy jest ,to do głowy nie idzie ,tylko w nogi! Może nie dosłownie,ale w tym sensie ktoś wykładał wyższość miodu pitnego nad winem.
To ja ze staropolskim dwójniakiem do ciebie na 4 setki! Gratuluję!
![]()
![]()
I ten klon palmowy! Mam też zapamiętany widok klonika z Rh z Danusiowego artykułu o klonach. Jaka to odmiana u Ciebie?
Tak jak pisałaś, jeden nie wystarczy, więc koncepcja będzie rododendronowo-klonow-bukszpanowa, a przy schodach będą jeszcze Hortensje Grandiflora. Ciekawe co mi z tego wyjdzie za 2 lata?
Masz najwspanialsze jesienne widoki z okna. Te zdjęcia będą nam potrzebne do życia aż do zimy.
Dzisiaj jesiennie pozdrawiam, wiem że bardzo późna noc. Ale ostatnio cierpię na bezsenność, więc gotuję jajko na miękko i oglądam u innych wspaniałości. A potem słodko zasypiam
i jeszcze ogród
![]()
Ledwo u Ciebie byłam i już tyle stron do nadrobienia. Dziękuję za rady rododendronowe
To zdjęcie po drodze odnalazłam w przecudnej jesiennej scenerii. Z tyłu masz zwykły żywopłot czy cisowy?
A to nie ostre..ale widać jak ptaki piją wodę z ciurkadełka...
![]()
Jan Paweł II
![]()