Aniu wszystkie, które kwitną zakupiłam tej wiosny, ubiegłoroczne zjadł mi grzyb a tak się cieszyłam, ze będę ich miała cały las
Aniu dla ciebie ubiegłoroczne
Dzis wkopałąm kule bukszpanowe, pogoda sie polepszyła...nie pada. Wklejam zdjecia.zostały mi juz tylko zurawki, no i zastanawiam sie nad trawkami, ale sama nie wiem.?
A teraz parę obiecanych daaaaawno temu fotek. Nie jest idealnie, ale ogród o tej porze roku, z bujającymi na wietrze trawami lubię najbardziej
Zgodnie z życzeniem - z szerszej perspektywy - strona wschodnia ogrodu:
Troszkę ogrodu widzianego przez dzieci
W ruch poszły bańki mydlane.......zabawa była na całego, dzieci puszczały je na roślinki i oto efekt
I jeszcze stopki, córeczce strasznie spodobało się to zdjęcie
U siebie napisałam.... ale wiem, że nie masz czasu być wszędzie wiec dziękuje Ci za słowa powodujące przejście z rozmiaru XS do rozmiaru XXXXLLL i moje ptaszki podsłam do Ciebie...
Twoje słowa spowodowały, że z rozmiaru ubrania XS..... przeszłam na XXXL .......
A M. biegał do grujecznika, poleciał obejrzeć jaka średnica dołka...... naprawdę... i biadolił, ze mamy za mało ziemi kompostowej.....
No takie pamiątki to naprawdę są czymś szczególnym ...
A "pięknie", bo na ogrodowisku nauczyłam sie, że muszę uporzadkować moj haos.... i to robięz uporem maniaka..tylko natura niesforna i u mnie wszystko musi być po mojemu, bo nie lubię mieć jak inni
U Ciebie tyle pięknych rośłin, wiec z podziękowaniu za takie miłe słowa.... podsyłam ci nasze wróbelki..... dały się podejsć do foto z bliska... i cykałam je z ławeczki... ławeczki to też wpływ ogrodowiska....
Z dumy aż wczytałam fotki i zapomniałam wstawić.....
Moja pierwsza werbena.. zareklamoawana na forum, kupiona zimą... posadzona i kwitnie.... tylko położyłą się na ziemi i nie widać... mam zebrać nasionaka i posiac wiosną???????? Bo faktycznie ładna....