mniej więcej bo wyjdzie w czasie sadzenia ... istnieje opcja 2 lawendowych krzaczków po brzegach ... a środek co drugi i piętro niżej tak samo plus trawka jakaś jeszcze nie wiem jaka ... bardzo delikatna musi być ... i teraz mam problem ... ogrodniczy ... nie wiarygodne na tym wątku a jednak ... lawenda lubi ziemię nic ... sucho ... lalunia bez wymagań ... róża ma wymagania ... okrywowa jest dość ułożona ale jednak to róża ... wszędzie lawenda wspierana urokiem róży ... dziewczyny jak to godzicie ???
Moim zdanie przepięknie wyglada lawenda w rzędzie tak jak masz teraz cudnie! Co do sadzenia z róża zgadzam sie z Agata
Pięknie z tymi ceglami wszystko wyglada
A ta rabata mnie powaliła taki efekt a takie proste, naprawdę niewiele trzeba żeby mieć coś takiego, doskonałe rozwiązanie na prostokątną rabatę dzięki! dodam sobie do ulubionych do wykorzystania w przyszłości
Wstawiałam stare zdjęcia do wątku o Wilnie i znalazłam takiego ceramicznego psa który mnie zachwycił. Niestety sklep był zamknięty i tylko to powstrzymało mnie, bo już byłby mój
Wstawię sobie chociaż zdjęcie
w całym ogródku rozsiała się taka roślinka - może ktoś wie co to za zjawisko ? - listki po roztarciu mocno pachną - całkiem ładnie
czy to może być dzikie oregano ?
A to są piękne liście zawilców, ale pączków ani śladu! Zakwitnie czy nie?
A jak ma zakwitnąć biało? U mnie wybijają spomiędzy kamieni, też ciekawa jestem czy pozostaną w fazie liści, czy im się uda?
Jasieniec... na łące nie raz widziałam ale w sprzedaży, nie rzucił mi się w oczy... ciekawe...