Wszyscy lubimy zdjęcia przed i po...
Szkoda, że kiedyś nie robiłam zdjęć ogrodu. Na wszystkich zdjęciach które mam "przed" jest moja wnusia, bo wtedy ona była bardziej wdzięcznym obiektem do fotografowania.
Rok 2006
Rok 2012
Rok 2006
rok 2012
Na zdjęciach 'przed' dom był jeszcze w budowie, ale spędzaliśmy tu dużo czasu i robiliśmy pierwsze nasadzenia...
Metamorfoza.... pomyłek w datach nie ma 30.04.2011 (choinka świateczne przesadzona byłąby za wielka na skalniak i posadzone coś innego iglastego, ale nazwy nie pamietam) 29.04.2012
I to tez 29.04.2012
a to już 29.07.2012
i to wszystko to rok zaledwie? bosko, tez tak chcę
a staw zrobiliście od kwietnia do lipca???????????????????
jak się pytam, powiedz, ja kupiłam 10 jałowców płożących i je wsadzam drugi tydzień...
Piękne te Twoje wrzosowiska, a metamorfozy jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Dostałaś ode mnie doniczkę z siewkami werbeny, powinna jeszcze w tym roku zakwitnąć. Jak nie zetniesz na zimę rozsieje się na całą grządkę. Dałam Ci również chelone, mam tylko takie byle jakie zdjęcie. Pozdrawiam
Aldonko... dobrze się domyślałam że to od Ciebie... tylko nie mogłam sobie przypomnieć co to te różwe... zaczyna kwitnać jak na foto... Wszystko posadzone na nowej rabatce bylinkowej
Czyli werbeny nie ścinam i ma się rozsiać.. super...
Piękne te Twoje wrzosowiska, a metamorfozy jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Dostałaś ode mnie doniczkę z siewkami werbeny, powinna jeszcze w tym roku zakwitnąć. Jak nie zetniesz na zimę rozsieje się na całą grządkę. Dałam Ci również chelone, mam tylko takie byle jakie zdjęcie. Pozdrawiam
Aldonko... dobrze się domyślałam że to od Ciebie... tylko nie mogłam sobie przypomnieć co to te różwe... zaczyna kwitnać jak na foto... Wszystko posadzone na nowej rabatce bylinkowej
Czyli werbeny nie ścinam i ma się rozsiać.. super...