Aneczka nic się nie da przeoczyć.Zapach poczułam od razu weszłam na forum )))))))
One naprawdę mają piękny zapach.Pewnie musi być dość mocna kępa,żeby poczuć bez wtykania nosa,ale i warto się schylić
Dziękuję ci,ściskam mocno
O matko, nie może być, dkładnie tak jak szpadlem namazałam na trawniku.
Gosia no nie wierzę, że dałaś fizycznie radę to przekopać No widzisz jakie to ważne jest ??? Idealne linie i ogród brzytwa po prostu, Buziole i koniec kropka, idę przekopac swój ogród ...hehehe...żartowałam
Witam Asieńko ..... Rozchodniki przekazałam , także do Eli dotrą .... W całym zamieszaniu nie do końca wiedziałam , że Ty to Ty wybacz ..... Przesyłam pachnący obrazek
Magnolio..... jest cuuuuuudnie......... masz u nas wielką czekoladę.... cholerka, chyba swój przedogródek też Ci zlecę..... Jesteś Wielka...... zupełnie inne spojrzenie na świat.... Napewno z drobnych modernizacji jakie musza nastąpić.. to koleżanka che mieć czewonego , szczepionego klona i nawet już taki zakupiła..... ale myślę, że zamiast Magnolii (ja uwielbiam magnolie i u nas w prawie każdym ogródku rośnie magnolia..... moje kwitna do tej pory..... ) może być i klon ..... co o tym sądzisz... ????? A magnolię posadzimy po drugiej stronie wejścia do domu Ale na razie po jednej rabatce....
Boziu kiedy założysz swój wątek... u Ciebie to będzie ogród..... wróc, żle piszę .............to będzie OGRÓD