Zainstalowałam kolejna przeglądarkę... tereaz Opera.. jak na razie działą...ael Mozilla przez chwilę też działałała, a potem sie popsuła
Ale póki działa odpowiem na wcześniejsze pytanie.... jak jest teraz...
To foto z połowy maja (pokazywałam wcześniej)
A to foto jest z początku sierpnia....
Powstało oczko wodne, trawnik i trochę detali..... od razu inny ogród....
Wczoraj zrobiliśmy zmainę w ogrodzie. Zniknęła jedna linia cisa. Było tam za mokro i prawie wszystkie padły W sumie teraz podoba mi się bardziej. Mamy ogród otwarty
Haneczko.... z okazji przekroczenia kolejnej seteczki stron..... życzę Ci zdrowia, uśmiechów i wszystkeigo czego sobie ogrodnik może życzyć.... dużo kwiatów, zdrowe plony i mało chaścików ...
Kwiatka Ci nie wstawię, bo popsuło się coś na forum........ ale zapraszam do siebie byś zebrała sobie bukiet z czego Ci sie tylko podoba
Edytuję...... wgrałam 4 przeglądarkę i jak na razie działa
Więc korzystajac z tej okazji lecę do Ciebie z kwiatuszkiem
Nadrabiam zaległości... .. teraz po koleii....... i uśmiałam sie też z pomyłki.... i takie wtopy zdażaja sie bardzo często... to śliczny dzielżan .... ja je uwielbiam, bo końcem lata pięknie ubarwiaja ogród, a ze wysokie, to mogą rosnac z tyłu z innymi wysokimi kfiatuchami. Kupiłam sobie inne odmiany..... i jedną mi M potraktował randapem przy okazji wypalania zielska pod choinkami, a drugą stratował mi pies... ale jedna kępa dzielnie sie trzyma Jak Kasia chce to wyrzucić i wykopać...to ja się zaopiekuję
Od rana zaczęłam spacer po Twoich "włościach" coraz bardziej oczarowana,zafascynowana,pełna podziwu - odbudowa po powodzi mnie kompletnie zatkała - szczerze gratuluję samozaparcia i osiągnięcia, bo Wasza praca opłaciła się i dzisiaj macie cudowne miejsce do życia
Ale jak dotarłam do "żurawia" to prawie z krzesła spadłam...hihihi
Kobieto jesteś dla mnie NR 1 na forum
Pokonać siebie to jak oczyścić ze złych emocji i wnieść nową radość,spokój.....
Zawsze chciałam skoczyć - do dziś jakoś mi się nie składa
Jedno wiem na pewno - Irenka nas jeszcze nie raz zaskoczy!!!!
Dziewczyny, no, już jestem...tylko, ze nie bardzo miałam czas pooglądać Wasze ogrody, bo chciałam uporać się ze sporą ilością fotek z Pragi...
Aldonko, też bardzo się cieszę, że Cie mogłam poznać nie zginęłam na tej Złotej uliczce- króciutka i malutka jest
no i bardzo mi miło, że znów zobaczyłam się z Danusią i Anią
no tak, zdaję relację...
...tu https://www.ogrodowisko.pl/watek/2213-praha-zahrady-ogrody-pragi
a mój własny ogród wymaga sporej pracy po powrocie...