Witam,Was dziekuję za szybkie odwiedziny.
Sebku do piękności to mu jeszcze brakuje.
Kasiu hortensja nie wiem jaka jest bo ja zielona w tych sprawach.Dostałam ja od mojej babci z jej ogrodu.Faktycznie jest wielka ale nie kwitła nic, tzn.miała dwa kwiaty niebieskie ale w środku i nie było ich widać.
I jeszcze wygrzebałam jakieś stare zdjęcie z przed 7 lat.
i jak teraz wygląda,ale muszę zrobić lepsze ujęcie.
i takie tam
a jakie fajne zestawienie kolorystyczne, co Pawełku?
Jasne, mi prawie gały wylatują, nie wiem na co mam najpierw patrzeć Ale to bardzo dobrze! Dla mnie hitem
jest też rabata frontowa, z pozoru prosta ale mi się bardzooooo podoba Jeśli komuś umknęła to przypomnę
Rabata frontowa
Dołączę i ja z zapytaniem:
-jakie odmiany Rh tu posadziłaś?
-czy te mniejsze te same?
Może ktoś zna tą roślinkę, karteczka mi się zgubiła, wygląda jak biała lawenda, ale listki ma inne a to listki i może ktoś ma cebulki Zephyranthes candida, wymarzły mi cebulki zima i nigdzie nie mogę kupić zdjęcia z tamtego roku
Nawet nie myślałam, że to aż tyle czasu minęło...zaległości nie do nadrobienia...
Ostatnio musiałam bardziej zająć się moją fauną niż florą, czyli psem, a stresu było tyle, że komputer poszedł w odstawkę, codziennie weterynarz, zastrzyki i słuchanie jak nasz psi członek rodziny wyje z bólu.
Na szczęście chwilowo lepiej, unieruchomili mi pieska w czymś w rodzaju lekkiego gipsu, ma w tym być 6 tygodni, narazie minęło dopiero 1,5, ale dużo mu lepiej pomimo niewygody. Widmo operacji kręgosłupa odsunięte, zobaczymy co będzie jak mu to zdejmą... Narazie wygląda tak
Psu lepiej, my odetchnęliśmy, mogę zajrzeć do ogrodu...
No oczywiście coś tam robiłam... na przykład porządek w kompostownikach
To widok przed... masakra...