Danusiu, ja dziś obserwowałam Twoją zmianę avatarków i szczerze mówię, że wszystkie są piękne.
Ale gdybym miała ja wybrać dla Ciebie jeden, to ten na którym jesteś przykucnięta wśród kwiatów na łące, byłby właśnie tym wybranym.
Z profilu faktycznie wyglądasz bardzo elegancko, jednak w takim pomniejszeniu jesteś, nie wiem jak to ująć, taka bardziej "nieobecna" a przodem uśmiechasz się do wszystkich i wtedy ten internetowy kontakt jakiś taki "prawdziwszy". No i to zdjęcia na łące wg mnie najpiękniejsze kolorystycznie: jasne, radosne i Ty się pięknie odcinasz mimo różnych barw. To zdjęcie zdecydowanie lubię najbardziej.
Hortensja Phantom wspaniała. U mnie też rośnie. Bardzo ją lubię, łatwiej mi się podniosła po przędziorkach niż Limelight, pięknie zakwitła, obrodziła naprawdę ogromnymi kwiatostanami, choć to jej pierwszy rok, ślicznie się wybarwiła i do chwili obecnej wygląda jakby była w połowie okresu wegetacyjnego.
A ja właśnie chwilę przysiadłam po kolejnym pracowitym dniu. Wszystko zamikoryzowane, liście uprzątnięte, cebulki wsadzone, cała wielka pryzma trawy zbierana w ostatnich miesiącach rozrzucona pod roślinki - w efekcie pupa boli, ręce bolą a dodatkowo "pachną trawiastą gnojówką" bo część trawy już podgniła a rękoma było mi najwygodniej, ale za to humor dopisuje bo uwielbiam się tak zmęczyć w ogrodzie.
A zakupy rewelacyjne....klient się jutro ucieszy.....
Projekt i tworzenie