Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

gunia1990 17:01, 07 paź 2012

o matulu jakie zakupy! też chcę!
Gardenarium 17:02, 07 paź 2012

Sebek napisał(a)
Cóż za zaszczyt mnie kopnął z tym awatarkiem

I vice versa

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:03, 07 paź 2012

anna_studio napisał(a)

....zachwyciły mnie astry...piękne
Pozdrawiam jesiennie....

Astry czekają na wsadzenie, muszę się zorganizować, za późno wracam do domu, ciemno jest.
Czy ktoś ma górniczą czapkę z latarka do pracy w nocy?

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:05, 07 paź 2012

gunia1990 napisał(a)
o matulu jakie zakupy! też chcę!

Autostrada do Pruszkowa i w prawo Jedzie się od Ciebie migiem Przelecisz i pojedziemy

Instagram Ogrodowiska
Milka 17:06, 07 paź 2012

nie mam...a byłby to super prezent!
opowieść piękna, ale..czemu akurat ten avatarek?? wolę inny, ale cóż wolą mieć

i jeszcze ta zielona kula i prawie czerwony bluszcz..dziwne przebarwił się..zachwycające
a..jutro nowy dzień, nowe wyzwania i działania...chcemy czy nie...są!

edit; bo nowy post, w pierwszej części pisze o tej wyszukanej latarce!
Gardenarium 17:19, 07 paź 2012

Który wolisz Irenko, w kapeluszu czy na łące?

Ten mi Sebek robił w programie u GabiKa, z profilu jest, dlatego i podoba mi się.

Instagram Ogrodowiska
Przetacznik 17:49, 07 paź 2012

Wspaniałe zakupy Danusiu, szczególnie te laurowe - metaliczne, i oczywiście piękne fotograficzne, nowe ujęcia ogrodu, widać, że bardzo go kochasz i wciąż uzupełniasz o stylowe ozdoby. Mam nadzieję, że nastrój już lepszy bo ostatnio melancholijnie pisałaś. A tu przecież zaraz huczne urodziny z odjazdowym Gosinym tortem! Pozdrawiam
malwes 17:52, 07 paź 2012

Danusiu, ja dziś obserwowałam Twoją zmianę avatarków i szczerze mówię, że wszystkie są piękne.
Ale gdybym miała ja wybrać dla Ciebie jeden, to ten na którym jesteś przykucnięta wśród kwiatów na łące, byłby właśnie tym wybranym.
Z profilu faktycznie wyglądasz bardzo elegancko, jednak w takim pomniejszeniu jesteś, nie wiem jak to ująć, taka bardziej "nieobecna" a przodem uśmiechasz się do wszystkich i wtedy ten internetowy kontakt jakiś taki "prawdziwszy". No i to zdjęcia na łące wg mnie najpiękniejsze kolorystycznie: jasne, radosne i Ty się pięknie odcinasz mimo różnych barw. To zdjęcie zdecydowanie lubię najbardziej.

Hortensja Phantom wspaniała. U mnie też rośnie. Bardzo ją lubię, łatwiej mi się podniosła po przędziorkach niż Limelight, pięknie zakwitła, obrodziła naprawdę ogromnymi kwiatostanami, choć to jej pierwszy rok, ślicznie się wybarwiła i do chwili obecnej wygląda jakby była w połowie okresu wegetacyjnego.

A ja właśnie chwilę przysiadłam po kolejnym pracowitym dniu. Wszystko zamikoryzowane, liście uprzątnięte, cebulki wsadzone, cała wielka pryzma trawy zbierana w ostatnich miesiącach rozrzucona pod roślinki - w efekcie pupa boli, ręce bolą a dodatkowo "pachną trawiastą gnojówką" bo część trawy już podgniła a rękoma było mi najwygodniej, ale za to humor dopisuje bo uwielbiam się tak zmęczyć w ogrodzie.

A zakupy rewelacyjne....klient się jutro ucieszy.....
AniaDS 17:53, 07 paź 2012

Danusiu, piękne masz te detale, masz oko do wyszukiwania takich ozdobnych cudeniek
kasik778 18:02, 07 paź 2012

Gardenarium napisał(a)
Awatarek zmieniałam dziś 6 razy, aż stanęło na tym, zrobionym przez Sebka

Ten jest chyba z ogrodu Gabik, bardzo mi się podoba, choć teraz pasowałby awatarek w stylu jesiennym, może na tle przebarwionych kolorowo liści?