Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Wszystko o czym ... Marzysz 19:20, 04 gru 2012

Do góry
Kasiu..wianek naprawdę wyszedł super..... taki naturalny i świąteczny .......

Slawko ma rację.. jakby wyglądał świat jakby wszyscy byli tacy sami I tym optymistycznym akcentem,. pocieszona na duchu lecę dalej........ do roboty
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:12, 04 gru 2012

Do góry
Bea napisał(a)
Danusiu wianek zmienił miejsce, a może to inny

Zmienił miejsce do zdjęcia specjalnie, żeby czerwony kolor się pokazał w ogrodzie.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 18:19, 04 gru 2012

Do góry
Również gratuluje już dwustu stronek. A wianek super
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:12, 04 gru 2012

Do góry
Tak wygląda wianek, który zawiśnie w tym roku na drzwiach frontowych z zewnątrz Jest duuuży - ma około 60 cm szerokości

Kwiatki i rabatki u Elizy 17:43, 04 gru 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Świetny orzechowy wieniec, jestem zaskoczona jak dobrze hortensje wyglądają i jak równo się pomalowały.

Orzechy i hortensje malowałam farbą w sprayu, jest wygodna i fajnie pokrywa, chociaż jak się przyjrzeć...
Hortensje są bardzo delikatne, wianek wisi i prosi by go nie dotykać. Nie przetrwa do przyszłego roku, zamiast hortensji trzeba będzie coś innego zastosować.
Wszystko o czym ... Marzysz 16:39, 04 gru 2012

Do góry
Byłam pospacerowałam, kolorki jesieni obejrzałam i śliczny wianek zauważyłam.
Chciałam jeszcze dodać, że taras masz piękny, bardzo mi się podoba.
Moja największa pasja - ogród 13:29, 04 gru 2012

Do góry
Kasiu, dzięki że zajrzałaś do mnie U Ciebie też hand made Prostota i minimalizm, to jest to!!! Wianek super Widzisz, jakie jesteśmy kreatywne dzięki temu forum W życiu bym się nie podejrzewała o taką twórczość. Pozdrawiam cieplutko, Kasia
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 11:50, 04 gru 2012

Do góry
kraania napisał(a)
Enya73 śliczny wianek i świetny pomysł na doniczkę. Ciemiernik w niej jest?

Pokażę jeszcze jeden swój wianek zrobiony na sobotnim spotkaniu.

Tak, to ciemiernik

Dziękuję, cieszę się, że Ci się podobają moje dekoracje Twój też b. ładny
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 11:18, 04 gru 2012

Do góry
Gratulacje Anitko 200 stron Wianek po liftingu i mchowa donica śliczne

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 09:50, 04 gru 2012

Do góry
Enya73 śliczny wianek i świetny pomysł na doniczkę. Ciemiernik w niej jest?

Pokażę jeszcze jeden swój wianek zrobiony na sobotnim spotkaniu.

Ogród w Alei Lipowej... 08:25, 04 gru 2012

Do góry
Wianek ze światełkami bardzo ładny ,mnie się podoba.
Pozdrawiam
Dla odmiany czas na zmiany... 23:31, 03 gru 2012

Do góry
Beta jakie Ty plany snujesz Perfekcyjna Pani Domu Mówisz, że dorwałaś foremki na pierniczki? Ja jeszcze nie, ale się nie poddaję Wianek też chodzi mi po głowie....i okna i.....a, szkoda gadać ile roboty! Dziś robiłam przymiarkę w sypialni, ze starą firanką na nowy sposób, no i mój mały się dołączył. Tak operował nożyczkami..........,że w końcu mi wyciął przez przypadek dziurę w pościeli na łóżku. Nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. No ale musiałam robić dobrą minę do złej gry i udawać, że to nic, bo już sam tak się zestresował, że aż mi było go żal
A Ty Beata się tak nie przepracowuj, bo do świąt jeszcze daleko i zdąży Cię jeszcze drugi raz szał sprzątaniowy ogarnąć buźka
Ogród na Cedrowej 22:49, 03 gru 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Śliczne wianki nie zdejmuj, w końcu mamy już Adwent Pozdrawiam ciepło

Dziękuję Kasiu że do mnie zaglądasz
Wianek został oczywiście na drzwiach, bo strasznie mi się podoba
Wszystko o czym ... Marzysz 22:40, 03 gru 2012

Do góry
ka1sia napisał(a)
Z pewną dozą nieśmiałości pokażę Wam mój wianek. W życiu nie popełniłam niczego podobnego, jestem pod tym względem kompletny antytalent Już w szkole najgorszym dla mnie przedmiotem byla plastyka Nie wiem co to Ogrodowisko robi z ludźmi, ale odważyłam się i własnymi rękami od początku do końca, uplotłam wianek No, nie jest to na pewno dzieło sztuki, ale ... następny będzie lepszy

większość użytych materiałów pochodzi z naszego lasu i ogrodu

Kasiu wianek wyszedł ci przepiękny, ja też normalnie bym się rękodzieła nie tknęła, wszystko wpływ forum
Kwiatki i rabatki u Elizy 22:30, 03 gru 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)
Mój wianek w kolorach srebra. Wykorzystałam to co miałam... hortensję z ogrodu, orzechy darowane, i kilka żołędzi co się uchowały z jakiegoś spaceru.
Wianek na szybko, więc może nie jest idealny, ale się rozkręcam

[

wiedziałam, że jakieś cudo stworzysz najfajniejsze są te całkowicie samodzielnie zrobione, ja też czekam na pożyczony pistolet do kleju i może się coś uda jeszcze zrobić
pozdrawiam
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:23, 03 gru 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Aniu, pamiętasz, obawiałaś się, że ten czas, który mamy zaplanowany na wspólne wiankowanie, to może być za mało?
Nie jest źle, szanse, że coś z tego ciekawego wyjdzie są spore. Zobacz, co zrobiłam w ciągu godziny ze starego wieńca adwentowego, który prezentowałam na poprzedniej stronie Miałam pewne ułatwienie, bo wykorzystałam większą dekorację, która była już wcześniej sklejona. Ale najpierw musiałam zdemontować wszystkie wcześniejsze dekoracje i opleść wianek igliwiem. Dodałam kilka nowych dekoracji.
Bardzo cieszę się, że stary wianek został odratowany. Będzie służył jako ozdoba na drzwi wejściowe do domu

I jak może być? Ja jestem zadowolona z nowego wcielenia

Anitko bosko ci wyszedł, to drugie życie wianka jest rewelacyjne
Moja największa pasja - ogród 22:21, 03 gru 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Brawo Kasiu! Widzę, że nie tylko ja musiałam zrobić mały lifting mojemu wiankowi. Twój wyszedł super. On sam w sobie jest bardzo ładny i nie potrzebuje barokowego przepychu. Nie jest przesadzony i bardzo mi się podoba

Anitko widziałam twój wianek i pięknie ci wyszedł

ja nie lubię barokowych ozdób
Moja największa pasja - ogród 22:20, 03 gru 2012

Do góry
Slawko napisał(a)
Wianek śliczny osobiście dodałbym jeszcze jeden kolor do niego... może biel albo miejsce, gdzie lepiej by się prezentował Pozdrawiam

Slawko zdjęcie nie oddaje jego uroku, bo nie robię zdjęć w świetle dziennym myślałam o białych dodatkach, ale na razie nie mam nic, więc wianek musi poczekać na dodatkowe zdobniki
Dla odmiany czas na zmiany... 22:19, 03 gru 2012

Do góry
beta napisał(a)
witam wszystkich, którzy jeszcze tu zaglądają

dziś wybrałam się do miasta po kilka rzeczy potrzebnych do stworzenia mojego wianka

za dużo to nie kupiłam, bo i wybór nieciekawy-zwłaszcza cenowo

będę robić z tego co mam, zobaczymy co wyjdzie na razie tworzę konstrukcję, stworzyłam już pół jutro reszta

M zamówił mi pistolet na klej już się cieszę lada dzień powinien przyjść

na jutro ambitny plan:
1. skończyć wianek

2. umyć okna i szafki kuchenne

3. jak starczy sił-poprasować

buziam mocno

Hej, a byłaś w pepco w galerii? Ja tam widziałam takie pierdółki do wianków i wstązki przeróżne...
Do swojego wianka tez tam część rzeczy kupowałam...
Moja największa pasja - ogród 22:18, 03 gru 2012

Do góry
Urszulla napisał(a)
Muszę pochwalić Twój drugi wianek........ależ odmiana.....ja lubię taki minimalizm..............a zakochałam się tak naprawdę w wianku Danusi z ostrokrzewu, bo naturalny i przetrwa zimne dni w nienaruszonym stanie. Na przyszły rok sobie taki muszę sprawić.....a w tym roku????

Ula ja też lubie minimalizm, dlatego nie dokładam zbyt dużo ozdób, może jeszcze coś do niego dorzucę, ale na razie nie mam żadnych ozdób, dopiero w weekend może coś mi się uda zebrać, szyszki itp
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies