Melduję posłusznie, że jutro wieczorkiem raczej późnym, przedstawię przepis, bo jest u córci, gdyż ten który mam również do bani raczej. Nowy sprawdzimy i podamy
O ! Właśnie brakuje mi tego owczego pędu Jutro jadę do córki robić pierniczki to może pod koniec tygodnia zmobilizuję się na wianek!
Może masz jakiś sprawdzony przepis na pierniczki, też bym upiekła, bo już chyba czas.
Mam jeden przepis, ale nie jestem z niego zadowolona, więc może coś od ciebie...???
Elu świetny i taki oryginalny zrobiłaś wianek, inspiracja jak ta lala ! A ja się zbieram i zbieram do zrobienia stroika lub wianka i ciągle mam coś innego na głowie;(
Pozdrawiam zimowo!
Ja też się zbierałam i zbierałam, bo stare wianki mi się znudziły, ale jak się napatrzyłam na dzieła innych to już poszłam owczym pędem...
Elu świetny i taki oryginalny zrobiłaś wianek, inspiracja jak ta lala ! A ja się zbieram i zbieram do zrobienia stroika lub wianka i ciągle mam coś innego na głowie;(
Pozdrawiam zimowo!
Świetny orzechowy wieniec, jestem zaskoczona jak dobrze hortensje wyglądają i jak równo się pomalowały.
Orzechy i hortensje malowałam farbą w sprayu, jest wygodna i fajnie pokrywa, chociaż jak się przyjrzeć...
Hortensje są bardzo delikatne, wianek wisi i prosi by go nie dotykać. Nie przetrwa do przyszłego roku, zamiast hortensji trzeba będzie coś innego zastosować.
Kasiu, dzięki że zajrzałaś do mnie U Ciebie też hand made Prostota i minimalizm, to jest to!!! Wianek super Widzisz, jakie jesteśmy kreatywne dzięki temu forum W życiu bym się nie podejrzewała o taką twórczość. Pozdrawiam cieplutko, Kasia