Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na Cedrowej

Ogród na Cedrowej

anieszka 22:49, 03 gru 2012

KasiaWB napisał(a)
Śliczne wianki nie zdejmuj, w końcu mamy już Adwent Pozdrawiam ciepło

Dziękuję Kasiu że do mnie zaglądasz
Wianek został oczywiście na drzwiach, bo strasznie mi się podoba
anieszka 22:50, 03 gru 2012

Łoosiuu napisał(a)
Piękny ogród, dopiero go odkryłem ta ściana aż prosi o lustro! będę tu częściej wpadał

Zapraszam, zapraszam i dziękuję za pochwały Na wiosnę planuję rewolucję ogrodową
anieszka 22:53, 03 gru 2012

popcarol napisał(a)
Witaj! Cudny ogród, czemu go przegapiłam?? Ale cuda robiłaś u Danusi, podziwiałam!!
pozdrawiam,
Karolina

Witam w moim ogrodzie Dziękuję za pochwały, aż dostałam dzisiaj rumieńców
anieszka 22:57, 03 gru 2012

Tess napisał(a)
Zdolniacho, cudne wianki

Ten co wisi na drzwiach zrobiłam w 15min, bo było już późno i trzeba wracać do domu
Jak byłam dzieckiem, to trochę udzielałam się plastycznie, ale później jakoś to odpuściłam
Ale w sobotę stwierdziłam, że chyba czas znowu zacząć się bawić , bo bardzo fajnie mnie to odpręża i zapominam o całym świecie
Taka odskocznia zimowa, jak nie mogę pogrzebać w ogrodzie
kraania 21:11, 04 gru 2012

Anieszko pięknie prezentuje się ten wianek na drzwiach. I piękny masz ogród, zaglądałam już do Ciebie wcześniej ale się nie ujawniałam pozdrawiam
monitka 21:55, 04 gru 2012

anieszko ale ci zazdroszczę warsztatów i spotkania. Zdolniacha z Ciebie że potrafiłaś taki śliczny wianek wyczarować
Cudo w doniczce bardzo fajnie wygląda
Wieloszka 10:32, 05 gru 2012

Najpierw obejrzałam Twoje wiankowanie u Danusi, potem poczytałam o zakupie donic u Madżenki - więc wpadłam zobaczyć te donice, a tu dyskusja nad lustrem . Aż trudno uwierzyć, że wianki robiłaś pierwszy raz w życiu, naprawdę udane! Donice rewelacyjne! Nowoczesne, idealne pod proste nasadzenia - ja je nazywam "galeriowe", czyli właśnie takie jak w galeriach handlowych - rośliny tego samego gatunku, po jednej dużej sztuce w każdej donicy. No a już ściana idealna pod lustro - aż się prosi!
Syla 15:28, 05 gru 2012

Witam Aga zastanawiałam się u Danusi czy Ty to Ty no i się nie pomyliłam łącząc osobę z właściwym wątkiem .... Wianki się udały i wiszą we właściwym miejscu .... Moje wszystkie poszły do szkoły na licytację pozdrawiam
anieszka 08:28, 06 gru 2012

kraania napisał(a)
Anieszko pięknie prezentuje się ten wianek na drzwiach. I piękny masz ogród, zaglądałam już do Ciebie wcześniej ale się nie ujawniałam pozdrawiam

Witam Cię bardzo cieplutko Twoje wianeczki też są śliczne i dziękuję za pomoc i instrukcje
Mam nadzieję że nie błądziłaś w drodze powrotnej
anieszka 08:36, 06 gru 2012

Wieloszka napisał(a)
Najpierw obejrzałam Twoje wiankowanie u Danusi, potem poczytałam o zakupie donic u Madżenki - więc wpadłam zobaczyć te donice, a tu dyskusja nad lustrem . Aż trudno uwierzyć, że wianki robiłaś pierwszy raz w życiu, naprawdę udane! Donice rewelacyjne! Nowoczesne, idealne pod proste nasadzenia - ja je nazywam "galeriowe", czyli właśnie takie jak w galeriach handlowych - rośliny tego samego gatunku, po jednej dużej sztuce w każdej donicy. No a już ściana idealna pod lustro - aż się prosi!

Wianki robi się naprawdę łatwo, trzeba tylko mieć odpowiednie akcesoria i oczywiście koncepcję kolorystyczną Mnie teraz natchnęło na odcienie fioletu-będę taki robić, tylko czakam na przesyłkę kwiatową Bombki już mam
Donice coraz bardziej mi się podobają i za zamową noemi kupiłam jednego skrzydłokwiata - na próbę i wygląda super, więc muszę jeszcze dokupić
Lustro na wiosnę będzie, tylko teraz główkuję co przed lustrem ............ i koncepcji brak