Ten co wisi na drzwiach zrobiłam w 15min, bo było już późno i trzeba wracać do domu
Jak byłam dzieckiem, to trochę udzielałam się plastycznie, ale później jakoś to odpuściłam
Ale w sobotę stwierdziłam, że chyba czas znowu zacząć się bawić , bo bardzo fajnie mnie to odpręża i zapominam o całym świecie
Taka odskocznia zimowa, jak nie mogę pogrzebać w ogrodzie
anieszko ale ci zazdroszczę warsztatów i spotkania. Zdolniacha z Ciebie że potrafiłaś taki śliczny wianek wyczarować
Cudo w doniczce bardzo fajnie wygląda
Najpierw obejrzałam Twoje wiankowanie u Danusi, potem poczytałam o zakupie donic u Madżenki - więc wpadłam zobaczyć te donice, a tu dyskusja nad lustrem . Aż trudno uwierzyć, że wianki robiłaś pierwszy raz w życiu, naprawdę udane! Donice rewelacyjne! Nowoczesne, idealne pod proste nasadzenia - ja je nazywam "galeriowe", czyli właśnie takie jak w galeriach handlowych - rośliny tego samego gatunku, po jednej dużej sztuce w każdej donicy. No a już ściana idealna pod lustro - aż się prosi!
Witam Aga zastanawiałam się u Danusi czy Ty to Ty no i się nie pomyliłam łącząc osobę z właściwym wątkiem .... Wianki się udały i wiszą we właściwym miejscu .... Moje wszystkie poszły do szkoły na licytację pozdrawiam
Wianki robi się naprawdę łatwo, trzeba tylko mieć odpowiednie akcesoria i oczywiście koncepcję kolorystyczną Mnie teraz natchnęło na odcienie fioletu-będę taki robić, tylko czakam na przesyłkę kwiatową Bombki już mam
Donice coraz bardziej mi się podobają i za zamową noemi kupiłam jednego skrzydłokwiata - na próbę i wygląda super, więc muszę jeszcze dokupić
Lustro na wiosnę będzie, tylko teraz główkuję co przed lustrem ............ i koncepcji brak