Ciągłe problemy, a ostatnio zaginęła moja kotka. Nie sądziłam, że tak się przywiążę do zwierzęcia. Nic nie mogę robić, ciągle jej szukam. Obwiniam się, że nie zawiozłam jej do weterynarza, gdy ją ostatnio widziałam. Czułam, ze coś jest nie tak.
Rh mojej kuzynki są w różnym wieku, ciągle coś dokupuje. Zamieszczę zdjęcia jak znajdę. Dzięki za
pamięć
Irenko bardzo ładnie się ubierasz.Bawisz się kolorem i tym samym ubarwiasz swoje rodzime i inne miasta i wioski gdziekolwiek pojawi się twoja niebanalna postać !
Przyjdzie i na mnie czas,że włożę getry,dobiorę górę i machnę ręką na lusterko.
To bardzo wygodny element te leginsy można mieć ze dwie sztuki i bawić się tylko górą
Kałbojki tylko nie te klasyczne,bardziej ich krój lubię
I frędzle przy kurtce i super futerka raczej sztuczne...Nie chodzę jednak bo nie mam takiego ładnego. Może być i kamizelka w panterki,cętki itp.
Generalnie nie ubieram się elegancko raczej wszystko zniża się do odzieży wygodnej,sportowej ,luźnej ...)))))
Ale na egzaminy walę w białej bluzeczce, żakiecie i oczywiście spodniach nie spódnicy )))))))))))))))
Buty (cierpię) na obcasie
Uwielbiam łączenia szafiru z morską zielenią ,szarości z czerwienią i koralem.Może skończę jestem już w nocnej koszuli ))))))))))))
Będę obserwować ten twój sklepik jak na coś natrafię co mnie urzeknie dam znać
A ja zrobiłam małe sadzonki z przyrostów Lime Light i tym sposobem powiększę ich stan w ogrodzie (przy ostatniej funkii).
Wsadziłam też 3 nowe funkie (3 rodzaje).