Byłam u Sebka z wizytą i widziałam samosiejki paproci. Nie wiem skąd ale u mnie jest mnóstwo bratków samosiejek. W begoniach, runiance, bukszpanach a nawet w szczelinie przy schodach . Ja je wyrywam a one znowu rosną
Obok mojej działki oprócz jeziora są stawy. Tak naprawdę o około 18 godz wyglądało. Woda była właśnie taka jak na zdjęciach. Mieszka tam para łąbędzi.
O rany !!! Nawet nie przypuszczałam, że tyle osób do mnie zagląda. Dziękuję. Ostatnio Was troszkę zaniedbuję, bo czas na przetwory, a jak pewnie już wiecie mam na ich punkcie bzika. Wybaczycie, że jeszcze przez kilka dni będę tylko przelotnie. Spiżarka mi się zapełnia. Ostatnio do grona ugotowanych dołączyły ogóry. Zrobiłam kilka słoików eksperymentalnie z winogronami. Ciekawe czy będą inaczej smakowały.
Jest plusik przy wątku i też myślałem że Kasia się melduje. Pozdrawiam więc wszystkich odwiedzających w imieniu Kasi.
Tarasowe niebieskości psianka, szafirowa burza i ołownik
Dorodne, nasycone kolorem, malownicze, bardzo lubię Twój ogród, jest tam wszystko co trzeba...
zachwyciły mnie floksu i mieczyki; moje uciachałam do wazonu, strasznie się wykładały
Celinko, witaj Robercie, będę na pewno