Aniu.. róze cudne
Sorki, że nawet dłużej na nich oka nie weiszę, ale ..... wpakowałąm siew pracę , z którą sie niewyrabiam.. i przekichane na maksa......... obiecuję nadrobię wszytko...

Nie odpuszczę sobie tego... wkońcu zbieram w sobie miłosć d oróż, a gdzie jej szukać jak nie u Ciebie
Ja w sprawie muchy.. jak atakuje to potrafi zniszczyć wszystko...w każdym miejscu w ogrodzie..... przez przypadek przesadzałam drzewko, a pod nim miałąm miniaturowe narcyze.. i zauważyłam że w cebulce jest dziura z brrr i cebula zgniła w środku... wiec szybko internt..a tam przeczytałam o muchach.... Przekopałam cały ogród sprawdzajać w każdym miescu gdzie miałam narcyze.. to mucha....... uchowałą sietylko 1 kępa w jednym oddalonym fragmencie ogrodu, a cebulki miałąm posadzone wszędzie, w całym ogrodzie, a ogród ma 29 arów..... Muchom to nie przeszkadza.. ostatnie 2 lata niestety podlewam środkiem o nazwie Bi.. trzeba tylko uważąc bo szkodliwy dla pszczółek i robć z to z głową.. ale skuteczny sposó....w tym orku podlałąm tylko 1 raz. stwierdzajać, że może po problemie. Ale za rok profilktycznie raz podleję by te muchy jak wlecąto zzdechły na amen i nie złozyły jaj.
Ot i wiem dlaczego tu nei zagladam ten wątek tęz mi odklikało i zginął z obserwowanych.....
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.