Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » zielonastrefa

zielonastrefa

MilenaP 20:35, 02 paź 2012

uffff, właśnie skończyłam zdjęcia na dziś Jutro w połowie dnia będzie po wszystkim, o ile nic nie pokrzyżuje planów dziś np. rano zajechaliśmy na miejsce, a tu brak prądu Ruszyliśmy ze wszytskim dopiero ok. 13, ale szybko poleciało Z efektów jestem bardzo zadowolona. Niestety nie moge ich tu pokazać, bo klienci nie byliby zadowoleni. W końcu za te fotografie płacą oni i mają one być tylko dla nich, do celów biznesowych. Ale może uda się coś wstawić Na przykład zdjęcia roślin używanych do fotografii Ale to dopiero jutro, bo muszę do tego mieć inny komputer. Pozdrawiam wszystkich zaglądających
Kondzio 21:21, 02 paź 2012

beta 07:58, 03 paź 2012

Milenko, dobrego dzionka życzę
AniaDS 13:07, 03 paź 2012

Bardzo jestem ciekawa tych zdjęc
Milenko, nie zapracuj się :*.
gusiarz 13:49, 03 paź 2012

MilenaP napisał(a)

Idzie wiosna, a wiec jak szaleć to szaleć. Dołączam zdjecia prawie wiosennego deszczyku w moim ogrodzie

Milenko - po tych Twoich Waszych zdjęciach, czy można jeszcze piękniej??? No nie wyobrażam sobie, ale moja wyobraźnia pewnie szwankuje. Zyczę sukcesów. Pozdrawiam Aga
popcorn 14:17, 03 paź 2012

Cudne zdjecia kropelek deszczu! pozdrawiam
MilenaP 20:54, 03 paź 2012

Do wszystkich odwiedzających i kibicujących przy zleceniu z donicami dziś zakończyłam zdjęcia studyjne tych donic. Było bardzo przyjemnie, ale i ciężko plecy mnie bolą od ich dźwigania i od przenoszenia roślin Byłam cała w kurzu, zmarznięta, ale i szczęśliwa Uwierzycie, że najwyższa donica miała tyle wzrostu co ja? i do tego musiała stać na podniesieniu, a ja musiałam do niej na tych wysokościach wkładać rośliny z ziemią!!! mam zdjęcia!!!!! co prawda robione iPadem, ale zawsze to coś. Jak już było po wszystkim, to mężuś czasnął wszystkim roślinkom profesjonalną sesyjkę w studiu Tylko, że te zdjęcia wrzucę jutro, bo mam je na aparacie. Teraz te moje zdjęcia roślin

Nie wiem jakim cudem, ale udało się tym roślinom (przy użyciu nożyczek) przywrócić letnią świetność. Bo zwłaszcza po trawach widać już jesień

Przy okazji tej pracy zachwycił mnie red byron, którego nigdy jeszcze wcześniej nie widziałam w realu, irys japoński ze swoimi cudnymi liśćmi i jeszcze jedna trawka (zapewne jakiś carex, ale nie wiem jaki). Rośliny były wypożyczone do zdjęć, ale od razu jak je zapakowałam w szkółce do bagażnika, to już wiedziałam, że tego carexa to na 200% kupię

justi 20:58, 03 paź 2012

No bardzo jestem ciekawa tej sesji Roślinki fajne.
MilenaP 21:00, 03 paź 2012

Z mojego ogrodu wzięłam do zdjęć tylko 1 żurawkę, bo była w doniczce Caramel wiele razy uratowała sytuację A tego irysa to po prostu muszę mieć! Jest cudny

Jeszcze taki widoczek

No i taaaaaa trawka
baraga1904 21:02, 03 paź 2012

...czekamy więc na zdjęcia...
..pozdrawiam..
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies