Pieję bo wyczyściłam pulpit z kwiatów )))))))Ale też jest kolorowy i ładny ...
Haniu zdrowia niech Cię nie opuszcza i samych radosnych,szczęśliwych dni
Ana, Agnieszko, Ewelinko serdecznie dziękuję za życzenia i kwiatuszki.
Martek, Bogusiu i Aniu , też Was pozdrawiam, ostatnio nie jestem aktywna na 'ogrodowisku' a to dlatego, że mam dużo obowiązków i nie starcza mi czasu na przebywaniu tu z Wami, ale jak przyjdą większe wieczory to napewno będę częściej Was odwiedzać.
No tak zawsze Hania to dla mnie Hania Już pędzę i się naprawiam Haneczka Dużo,dużo zdrowia ,miłości i pogody ducha ,który Cię nie opuszcza i ,którym się z nami dzielisz oraz spełnienia marzeń i wszelakiej pomyślności
Tobie - ja życzę
I dam Ci w prezencie troszkę innego koloru niż z kwiatka
Kochani wpadam tylko na chwilkę zdac relację z mojego ogrodu. Zgodnie z planem powinnam już byc na urlopie. Niestety mąż postanowił najpierw skończyc polbruk.To co jeszcze dwa dni temu było rozkopane już jest zrobione.
Ale ambitny mężuś zaczyna nowe wykopy
Jestem zła, bo pogoda supera ja siedzę w domu. Dzisiaj zaliczyłam tez odkmarzanie
Po ostatnich ulewach, komary były już strasznie namolne.
Skąd u was ten upał Irenko? u mnie go nie ma Deszcz i ulewa ale to nawet dobrze bo nie muszę podlewać.Kwiatuchny śliczne ,,,,u mnie przeważają polne i też są ładne hi Jak się nie ma co się lubi itd.dzisiaj nie pracowałam w ogrodzie wnusia mi zachorowała trzeba było jechać do lekarza Myślałam że to różyczka a to dziwny wirus z wysypką .Co to za wirusy w dzisiejszych czasach ? Bidulka ,,swędzi i ją i piecze ,,, wreszcie zasnęła .Dzięki za wizytę lubię gości Pozdrawiam serdecznie