Pojęcia nie mam, ale widzę, że żurawka ją całkowicie zdominowała. Strasznie blisko tej żurawki rośnie. I czy ja się mylę, czy to miejsce, w którym rośnie hosta, jest słoneczne? Hosta lubi cień, no, może być półcień.
Niby na tym zdjeciu powyżej widać jakiś cień, ale na innych, do których sobie pobiegłam - nie bardzo ten cień jest
Ja bym ją stamtąd szybciutko zabrała, dała nową ziemię. Nawet do donicy można ją wsadzić na czas kuracji - łatwiej będzie jej znaleźć stosowne stanowisko.
Niczym nie ryzykujesz, jeśłi ma paść, to i tak padnie
Madzia śliczne połączenie
Zastanawiałam się u mnie nad wejściem do domku.... Ostatnio stały tam zakupione tuje Szmaragd i bardzo się mi spodobały takie zielone stożki. Fajnie komponowały z drewnem. Drewniane donice, daszek...
Teraz mam hosty ale chyba to nie to.... Pewnie będą kolejne zmiany
moja chora hosta
jedna już padła, a druga wygląda tak:
może ktoś wie co jej jest?
Na wiosnę obie były piękne, a potem zaczęły wypadać im liście - jakby gnić.
Wyczytałam że nie można podlewać ich zraszaczem więc metodę podlewania zmieniłam, ale ona nadal nie wygląda dobrze - kwiat sam jej odpadł
Witam, na zamek nie wchodziliśmy, widziałaś co się działo jak obudziliśmy Karolka u Ciebie, Malbork mógłby tego nie znieść
Te hortensje z tyłu tez piękne. Evchen, potwierdzam, że Ania zna wszystkie nazwy swoich kwiatów, bez etykietek
Wgrywam i u Ciebie, bo wszak to Twoje kwiatki (magnolia, hortensja i jarzmianka)
Witam!
Sebek, muszę przekazać to mojemu M, w ogródku wykopuje zawsze dołek i wiaderkiem Kini zbieram gromadzącą się tam wodę, a Twój sosób wydaje się dużo łatwiejszy
Wyjaśniło się dlaczego aparat padł u Ani Monteverde, dorwała go wcześniej Kinia, robiła sobie zdjecia i prawdopodobnie nie wyłączyła go, a ja nie sprawdziłam, także tylko 4 zdj od Ani
Magnolia
Przepiękna horti
Jarzmianka