Hej, jestem w odwiedzinach, piękne anemony, ja też w tym roku takie zakupiłam,śliczne horti i ogólnie wszystkie rośliny, tak myslę o trawach, bo ja u siebie też początkowo myślałam o tym, by wysokimi trawami się wysłonić i parę w tym roku posadziłam, obserwuję, przymierzam, rozsadzam. Posadzony żywopłot jest w trakcie rozwoju początkowego (serby , szmaragdy) dlatego szukam innych rozwiązań na już. Podoba mi się twój projekcik, podobają mi się małe holenderskie ogródki. Moja żurawka przywieziona z Hollandii nie ma sobie równych, jest piękna w kolorach i pokroju, takie lubię bardzo,na razie nie kwitła. Pokażę zdjęcie, bo jest już dorosła. Płot też super,nawet kiedyś winobluszcz będziesz mogła na niego rzucić, jak się znudzisz trawami. Mój ogród jest duży, jak na jedna osobę to nawet za duży, ale nie narzekam, daje mi radość tworzenia, inaczej bym chyba oszalała. Tyle, że nie robię go kompleksowo lecz po jakiejś części co powoduje nieustanne przesadzanie. Życzę zdrówka i radości z tworzenia i przebywania w ogrodzie.

córeczka super blondynusia ,uroda taka słowiańska? holenderska?