Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

monteverde 10:52, 26 wrz 2012

Sonka 11:27, 26 wrz 2012

Hej, jestem w odwiedzinach, piękne anemony, ja też w tym roku takie zakupiłam,śliczne horti i ogólnie wszystkie rośliny, tak myslę o trawach, bo ja u siebie też początkowo myślałam o tym, by wysokimi trawami się wysłonić i parę w tym roku posadziłam, obserwuję, przymierzam, rozsadzam. Posadzony żywopłot jest w trakcie rozwoju początkowego (serby , szmaragdy) dlatego szukam innych rozwiązań na już. Podoba mi się twój projekcik, podobają mi się małe holenderskie ogródki. Moja żurawka przywieziona z Hollandii nie ma sobie równych, jest piękna w kolorach i pokroju, takie lubię bardzo,na razie nie kwitła. Pokażę zdjęcie, bo jest już dorosła. Płot też super,nawet kiedyś winobluszcz będziesz mogła na niego rzucić, jak się znudzisz trawami. Mój ogród jest duży, jak na jedna osobę to nawet za duży, ale nie narzekam, daje mi radość tworzenia, inaczej bym chyba oszalała. Tyle, że nie robię go kompleksowo lecz po jakiejś części co powoduje nieustanne przesadzanie. Życzę zdrówka i radości z tworzenia i przebywania w ogrodzie. córeczka super blondynusia ,uroda taka słowiańska? holenderska?

Przetacznik 11:33, 26 wrz 2012

czyli anemony pokazały kwiaty, a Lnianowłosa pląsa z bańkami : ) Pozdrawiam
Kondzio 11:39, 26 wrz 2012

Bedzie pięknie z tymi trasami ale powiem ze widok z kuchni świetny
agata_chrosc... 17:15, 26 wrz 2012

Płot prawie gotowy

jeszcze reszta ziemi zostanie dowieziona na nową rabatę i zaczynam sadzenie
agata_chrosc... 17:16, 26 wrz 2012

a przy okazji resztki lata
agata_chrosc... 17:18, 26 wrz 2012

Sonka napisał(a)
Hej, jestem w odwiedzinach, piękne anemony, ja też w tym roku takie zakupiłam,śliczne horti i ogólnie wszystkie rośliny, tak myslę o trawach, bo ja u siebie też początkowo myślałam o tym, by wysokimi trawami się wysłonić i parę w tym roku posadziłam, obserwuję, przymierzam, rozsadzam. Posadzony żywopłot jest w trakcie rozwoju początkowego (serby , szmaragdy) dlatego szukam innych rozwiązań na już. Podoba mi się twój projekcik, podobają mi się małe holenderskie ogródki. Moja żurawka przywieziona z Hollandii nie ma sobie równych, jest piękna w kolorach i pokroju, takie lubię bardzo,na razie nie kwitła. Pokażę zdjęcie, bo jest już dorosła. Płot też super,nawet kiedyś winobluszcz będziesz mogła na niego rzucić, jak się znudzisz trawami. Mój ogród jest duży, jak na jedna osobę to nawet za duży, ale nie narzekam, daje mi radość tworzenia, inaczej bym chyba oszalała. Tyle, że nie robię go kompleksowo lecz po jakiejś części co powoduje nieustanne przesadzanie. Życzę zdrówka i radości z tworzenia i przebywania w ogrodzie. córeczka super blondynusia ,uroda taka słowiańska? holenderska?

Witaj Sonka. Tak obrazowo opisałas swój ogród, że zaraz lecę oglądać Ciesze się , że wpadłaś . Ćóreczka mieszana

agata_chrosc... 17:18, 26 wrz 2012

Przetacznik napisał(a)
czyli anemony pokazały kwiaty, a Lnianowłosa pląsa z bańkami : ) Pozdrawiam

i j a pozdrwiam
agata_chrosc... 17:19, 26 wrz 2012

Kondzio napisał(a)
Bedzie pięknie z tymi trasami ale powiem ze widok z kuchni świetny

dlaczego z kuchni? To widok z salonu Kondziu zmieni sie niedługo bo wszystko to co widac za oknem zaraz znajdzie się na nowej rabacie
Przetacznik 17:24, 26 wrz 2012

Płot oryginalny, jeszcze takiego nie widziałam i powiem, że jest bardzo przyjazny ogrodowi - ładnie się wkomponuje i z czasem zazieleni lekko ; )