Zbyszku,ale z tej górki to chyba tylko zjeżdżasz?
Pozdrawiam!Miłego dnia.Zatrzymało się na22 kresce czerwonej i ździebko popadało.
Może trochę lżejsze powietrze będzie.
W tym roku zmuszony jestem podciąć kłącza lilii wodnej. Nigdy nie lubiłem wyrzucać roślin, więc może ktoś chciałby "zaopiekować się" kawałkiem rośliny. Lilia kwitnie tak:
Ogród nie jest duży, ale zawsze staram się upchnąć w nim jakieś rośliny. Idę w regułę - więcej kwiatów mniej chwastów. Oto kilka roślin, które u mnie rosną.
Hej hej widzę że skowronki wczoraj do późna balowały. Podtrzymuję tradycję i z rana się zgłaszam . Wczoraj wykroiłem śliczną rabatkę. Pozdrawiam i miłej niedzieli.
Tak jest - Ogrodowisko to coś więcej niż sprawy ogrodowe. Zawiązują się tu przyjaźnie a może kiedyś doczekam ze będę drużbą na ślubie Ogrodowiskowym ? ha ha ha.
Ostatnio bardzo lubię czerwień w ogrodzie,uważam ,że przecudnie odbija od soczystej zieleni i daje taką wyrazistość w ogólnym widoku.Zresztą trudno by mi powiedzieć jakiego koloru kwiatów nie lubię,bo lubię wszystkie,dlatego u mnie taki misz masz bez patrzenia na kolorystykę na rabatach.