Dzisiaj przygotowałam miejsce na hortensje , myślę że będzie im tam dobrze .
zastanawiam się tylko czy dołożyć jednego cyprysa i przed nimi trzy hortensje czy zostawić te dwa tylko je przesunąć dołożyć tam 4 miskanty i przed nimi hortensje
.Proszę doradźcie
Mała przymiarka
Wszystkie pozostałe rośliny będą oczywiście usunięte ,ale dopóki coś tam kwitnie to szkoda wywalić
Przypomnę widok z daleka na ten kącik
Jeszcze się wam czymś pochwalę moja pierwsza kuleczka
Czytasz, czytasz, Pokazuję Ci fotkę w całości, jest mały bo dostałem go w czerwcu, jest moim ostatnim powojnikiem który się okazał kwiatkami. A jeżówki na pewno pokażę, nawet będę przykrywał od mrozu żeby tylko zabaczyć kwiat.
Tak wygląda judaszowiec chiński \
Świetna przemiana takie pismo obrazkowe przed i po najlepiej pokazuje jakie zmiany można dokonac w ogrodzie.
Powiedz mi a co ty zrobiłać z ta tują że te kulki na niej sie tak zagęściły! super wygląda!
Witam!
Nie ma to jak dobrze rozpocząć dzień, chyba pisałaś że to Kiwi, mam na liście chciejstw, więc uważaj na nią jak kiedyś do Ciebie przyjadę
Pozdrawiam
No tak, .. takie coś pokazywała Madżenka w innym ogrodzie. bez serbów było.
Ktoś zasugerował, że serby będą się biły o uwagę z rohanem, więc szukałam innych rozwiązań.
Serby przysłaniałyby łączenie tuji i grabów :
Borodwy ekran wydawał mi się nawet dość ciekawy, bo wprowadziłby więcej bordowego koloru, ale ma ten minus, że nie będzie tak duży jak świerk. Dlatego starałam się upchać gdzieś po bokach te świerki..