to chyba laurowiśnia, ale na 100% nie powiem...albo laur
No właśnie sama nie wiem. Wydawało mi się, że ta roślina ma liście mniejsze i bardziej mięsiste niż laurowiśnia...
Szczerze mówiąc, to takie trochę jak rh
Moniko!Wczoraj faktycznie był ruch u mnie jak na Marszałkowskiej.Miło mi było,bo nie spodziewałam się aż tylu odwiedzających.A i w domu nie pobyczyłam się...... Jeszcze raz wszystkim dziękuję.
Też dziś muszę podlać co nieco, może będzie ciut lżej z temperaturą,ale na deszcz raczej nie liczę.
A i sąsiadka nie podlewa z tej strony, bo ma trawnik.......
Odpoczywaj,rzadko kiedy miałam wolne od dzieci ,jak były małe. Miłego dnia!
Wiesz co .. te twoje kule są cudne.. ja też bardzo takie lubię i chciałabym, mieć ich wiecęj ale brak mi konsekwencji.. Masz piekne kule i z bukszpanów i z tawuły, a ten bluszcz na ścianie.. zazdroszczę !
Z jakiej części Polski jestes - jakoś nie dopatrzyłam sie tej informacji u Ciebie? Pozdrawiam piątkowo
wstawiam wczorajsze zaległe zdjęcia.
trawka posiana, kora rozsypana(trzeba jeszcze dosypac ale to juz po nasadzeniach końcowych, bo chcę coś jeszcze posadzić za bukszpanami, tylko jeszcze nie wiem co)
tu jeszcze do usyunięcia 2 tuje (mówię na nie niebieskie, nie wiem jak sie nazywają i musze dokupić 5 szt takich jakie tam juz rosną, by tworzyły ładny rządek aż do orzecha.
próbna lampa zamontowana, kolejna bedzie przed bukszpanami.
Dziękuje serdecznie Wszystkim za życzenia, ja ze swej strony obiecuję pokazywać nadal jak najpiękniejsze i ciekawe rośliny w swoim wątku i służyć pomocą w rozwiązywaniu problemów ogrodniczych oczywiście w zakresie swoich możliwości Cieszę się , że Was mam, jesteście dla mnie bardzo bliscy i noszę Was w moim sercu , dziękuję http://www.youtube.com/watch?v=sYtqluyqXX4&feature=watch_response
A ja dziękuje za życzenia mojej serdecznej koleżance i koledze
Aniu nie pokazuj już takich pieknych kwiatów bo moja reakcja jest stale taka sama. Co pokażesz to ja pisze: kup mi. Te też są śliczne ale raz spróbuje nie prosic o ich kupienie.Spróbuję...Buziaczki.
Bodziu.. tymi słowami lejesz miód ma moje serce..... nie tylko ja mam chciejstwa.. a t onic innego, że ze mnawszystko w porządku..... normalna reakcja... Zastanwiałam się czy to nałóg, czy brak samokontroli ..... bo co zobaczę to piękne i muszę mieć.... i kolekcja rośnie....
A leczo będie ,albo nie będzei.. wszystko zalezy od kucharki.. co wkońcu zdecyduje, ja się nie mieszam do garów Ja tylko podaj, przynieś, pozamiataj.... i to duże rysyko, że coś sknocę pomiędzy
Miła to jest ciepłe zdjęcie wiem,że obiecałam cynie i rabaty,ale zdjęcia które udało mi się zrobić się nie udały ))))))))Prawda jest taka,że jak ja wychodzę na dwór to zawsze się napatoczy ktoś do pogaduszek i zaraz mrok i ze zdjęć dobrych nici
Zobacz u mnie jest tylko jedna ta hortensja,a u ciebie jest hortensjanka cała zobaczysz będziesz jeszcze rozdawać ))))))
Jedna, ale jaka! Koguty też fajne - nas jeden w Bośni budził codziennie o 5 rano - codziennie również był rosół i zawsze spożywaliśmy go z nadzieją, że to właśnie z niego