Monitko nie mam bardziej aktualnej fotki. Zobacz na drugim planie zdjęcia, w tyle - bordowe wiśnie, a dołem własnie tawuły goldmound a przed nimi lawenda... Żółty z lawendą - rzecz gustu, mnie się akurat to zestawienie podoba, dodam, że podpatrzone przy jednym z Mcdonaldów. Ale akurat na tej rabacie z umbra nie wyglądało ładnie takie wyraziste połączenie kolorów.
pięknie to wygląda
a co to za drzewo na pierwszym planie?
Jeśli dobrze pamiętam to jest klon crimson sentry.
Monitko nie mam bardziej aktualnej fotki. Zobacz na drugim planie zdjęcia, w tyle - bordowe wiśnie, a dołem własnie tawuły goldmound a przed nimi lawenda... Żółty z lawendą - rzecz gustu, mnie się akurat to zestawienie podoba, dodam, że podpatrzone przy jednym z Mcdonaldów. Ale akurat na tej rabacie z umbra nie wyglądało ładnie takie wyraziste połączenie kolorów.
pięknie to wygląda
a co to za drzewo na pierwszym planie?
Jeśli dobrze pamiętam to jest klon crimson sentry.
Jak by moglo byc inaczej klonika zapisałam od razu jak go wypatrzyłam u Ciebie , no i M juz wiedział co mi na prezenta urodzinowego kupić teraz cieszy moje oko zadołowany u teściowej
Justyna, Julita, Boćku, Madżenka - wiem, wiem, że czas ucieka, ale mnie jakaś chandra jesienna dopadła, niemoc taka, brak energii TOTALNY... Normalnie nic mi się nie chce... Jakieś enerdżajzery muszę sobie zapodać
Sebek wyślij do mnie trochę tej weny twórczej i energii - najlepiej poleconym priorytetem
Jak by moglo byc inaczej klonika zapisałam od razu jak go wypatrzyłam u Ciebie , no i M juz wiedział co mi na prezenta urodzinowego kupić teraz cieszy moje oko zadołowany u teściowej
Naprawdę? Pogratuluj M. dobrego gustu Moja lista prezentów na wszystkie okazje (nie tylko urodziny) jest jakaś taka baaardzo ogrodowa Ogrodniczki tak mają