Anulka wszystkiego najlepszego Spełnienia marzeń tych najgłębiej skrywanych niech wreszcie ujrzą światło dzienne Buziak gorący Odpoczywaj i wracaj do nas pełna sił i dobrej energii
Ana wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń tych ogrodowych i tych życiowych. Żeby wszystko toczyło się po Twojej myśli i nie zmieniaj się bo jesteś wyjątkowa
BUZIAKI
Wpadłam na momencik podziękować za życzenia Naszej Kochanej Matce Założycielce Danusi, oj przydałaby się taka piękna kulka, wiciokrzewy także przecudnej urody i wszystkim którzy o mnie pamiętają,Ewelince, Danusi, Irence,Agnieszce, Ania asc, Beatce , Markowi, Anuli, Krysi, Evie, Karolcii wszystkim , którzy mnie wcześniej odwiedzili będę późnym wieczorkiem, ponieważ obowiązki wobec gości muszą być spełnione pozdrawiam i zostawiam Chianti, jak ja wytrzymam dzisiaj ten upal za oknem 50 st., na termometrze, uff
Konstancjo posadziłam po 4 sadzoneczki i martwiłam sie czy w ogóle zakryje gazon a teraz już je 2 razy ciachalam od dołu
tak wygladały na poczatku czerwca
na brzozie w ubiegłym roku zaczęła pękać i odpadać kora, na wiosnę pięknie wypuściła nowe pędy a potem uschła i nie dało się uratować
Po wycięciu i wykopaniu uschniętych roślin - a jak było żal buuuuuuuuuuuu.
szkoda wszystkich roślin, ale ten efekt który pokazujesz, bardzo mi sie podoba
Dzięki Irenko każda pochwała ma w sobie ogromną moc. pozdrawki
Magdziu, Ewa.. dzięki
A jezóweczek w tym miescu jest mało, bo dopiero posadzone jesienią..za rok By upachać pustkę posiałam nasionka aksamitek... I jest dużo rzeczy któych nie ma.. a chiałaby dusza do raju.... tylko grzechy nie puszczają...