Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:11, 11 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
No rzeczywiście misja To ty jak Kopciuszek tylko Książe może odnaleźć bucika
Nie migaj sie damy rade z butami, gdzieś tam w szafach ekipa z Jeleniej Góry wydłubie, po dzieciach już dorosłych...

ostatnio zamarzyłam japonki ... ha ... było 35 ale poszło (i dzięki opatrzności w ostateczności mam te same za 1/10 ceny ) ... nie wiem czemu sprowadzają po jednej parze ... ... przyjaciółka przekopała pół Stanów (tych co to tam wszystko jest ) i ... trzeciego dnia upolowała ... chodziło o "dorosłe" japonki ... od tego czasu choć misja zakończona sukcesem już tak w to wszystko za oceanem nie wierzę

nie migam się ... ... wrócę w gipsie nawet na opuszce ucha ale pokażę ... twardym trzeba być a nie mientkim ...
Konstancja30 21:13, 11 wrz 2012

Evchen napisał(a)
Izuś.. w biegu żyję,. chociaż dziwnym trafem ten bieg nie odchudza nic a nic...

O decou doczytałam. Maila odebrałaś?

Ewuś ja też ... ... odebrałam ... nie odchudzam i buziam ... a fiesz ... benedem narciarkom
Madzenka 21:15, 11 wrz 2012

Bendziesz narciarkom Skoro Ania obiecała a ja Cię z drugiej strony chwycę nawet z czarnej trasy zjedziemy
Konstancja30 21:19, 11 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Bendziesz narciarkom Skoro Ania obiecała a ja Cię z drugiej strony chwycę nawet z czarnej trasy zjedziemy

zobaczyłam to ... i od razu wpadłam w fotel z napisem "reżyser" i Ania musi stać z boku i ona bendzie dyktatorem ... mnie pod boki Madżenka i Syla (gdzieś obiecała) ... no to jak Madżenka i Syla mnie uniosą to zjedziemy ... bo ja już nic nie bendem musiała robić i taka opcja rokuje
Madzenka 21:23, 11 wrz 2012

Serial się zaczął
Konstancja30 21:25, 11 wrz 2012

widzę ... dywan docinają
Evchen 09:14, 12 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)

Izuś.. w biegu żyję,. chociaż dziwnym trafem ten bieg nie odchudza nic a nic...

O decou doczytałam. Maila odebrałaś?

Ewuś ja też ... ... odebrałam ... nie odchudzam i buziam ... a fiesz ... benedem narciarkom

Izuś, nie bój.. przycupniemy z grzańcem i będziemy łapać na dole szusujące towarzystwo... ... Grzaniec + oscypek z żurawiną z grylla - i już jesteś w połowie narciarką
marzena 09:30, 12 wrz 2012

Konstancjo,jeszcze ja z kwiatuszkiem ...
pozdrawiam serdecznie
Milka 10:45, 12 wrz 2012

o japonkach fajna opwieść, ale najważniejsze, że nie będziesz mientka i smak nart poczujesz! do dziś wspominam swoje początki, to był ubaw, a po przerwie pewnie nie będzie lepiej, ale cóż są trasy dla dzieci, gdzieś się zacznie
Tess 14:06, 12 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)

Izuś, przegapiałam

Gratulacje z okazji kolejnej setki
Kfiatuch dla Ciebie:

Tereniu dziękuję za ten cudowny pejzaż ... echhhh ... czy Ty TOOOO!!! widzisz na codzień ? ...

Nie "TOOOO" widzę tylko nad Rozlewiskiem