Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 23:10, 23 lip 2012

Do góry
Ana napisał(a)

Buuu, jak też tak chcę z Wami. Super Dziewczyny jesteście, ale Dzieciaczki też masz Aniu cudne - takie fajne Bąble, a prezenciki przepiękne, zresztą zawsze będę chwalić Twoje zdolne rączki

A ta w ogóle to dobre serducho masz, po tylu grzeszkach tak szybko odpuściłaś fachowcowi
Ostróżka ogrodowa (Delphinium cultorum) 23:07, 23 lip 2012

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:07, 23 lip 2012

Do góry
i żeby nie było że Tylko ja się bawiłam
Mój ogródek pod Gdańskiem 23:05, 23 lip 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Ja robiłam sadzonki bukszpanu z ukorzeniaczem,.ładne dostały korzonki, część siedzi pod powojnikiem Niobe, osłania mu nóżki, a część pod Presidentem i pod Janem Pawłem II sadzonki z tamtego roku na zimę były wkopane z doniczkami w szklarence
. Aniu ale te co na zdjęciu są to chyba nie zeszłorocznycZne?? Takie duże to chyba jakiś wcześniejsze? Czyżby tak szybko urosły?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:04, 23 lip 2012

Do góry
i tak na końcu stwierdziłam że krzywo...

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:01, 23 lip 2012

Do góry
było mierzenie,

ciachanie,

sprawdzanie
Marzy mi się Siedlisko.... 23:00, 23 lip 2012

Do góry
Było liliowcowo, daliowo i hortensjowo, a teraz róże w roli głównej

Ogród Magdalenka 22:57, 23 lip 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Moja kula dostała kołnierzyk ... podpatrzone u Justyny ( Stychaz) dzieki

Cudnie jej w tym kołnierzyku
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:56, 23 lip 2012

Do góry
dzisiaj był wkońcu piękny BEZDESZCZOWY dzień po pracy wziełam się zatem za strzyżenie bukszpanów...
jegomość książe

i spółka

potem towarzyszyły mi dzieci synulek Maciulek mówił że bawi się w fotografa
Mój ogródek pod Gdańskiem 22:50, 23 lip 2012

Do góry
Ja robiłam sadzonki bukszpanu z ukorzeniaczem,.ładne dostały korzonki, część siedzi pod powojnikiem Niobe, osłania mu nóżki, a część pod Presidentem i pod Janem Pawłem II sadzonki z tamtego roku na zimę były wkopane z doniczkami w szklarence
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 22:42, 23 lip 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Muszę powiedzieć, że szef firmy, która pomaga mi w ogrodzie, bardzo miło mnie zaskoczył i przywiózł mi piękne rośliny, w zastępstwie tych, które nie opacznie wyplewiono; dziękuję p. Tomku

wieloletnia margeritka

ale miły ten Pan, to się nazywa firma, pochwal go od nas ta margerytka ecru ładna i cerinte dostałaś no dalie bardzo ładne a takiej lilii nie mam z kosmosa postaraj się zebrać nasionka bodziszek taki mam nazywa się Versicolor
Zielony galimatias 22:30, 23 lip 2012

Do góry
Evchen napisał(a)

Szukam fotki ALusi.... by pokazać MIśkowi pannę w odpowiednim dla niego wieku... a tu co?????? Jakiś gołodupiec po ogrodzie lata.... i beretkę ratuje..by do końca nie być gołym........

On już usechł od tego uporczywego schylania się po beretkę

Hahahhahaha ja tu przyszłam pączki magnolii zobaczyć a napotkałam gołodupca jak Ania zauważyła
Ogród Magdalenka 22:28, 23 lip 2012

Do góry
Moja kula dostała kołnierzyk ... podpatrzone u Justyny ( Stychaz) dzieki
Nasz mały raj na ziemi :) 22:25, 23 lip 2012

Do góry
Łobuziaki też się nieźle bawiły

Nasz mały raj na ziemi :) 22:24, 23 lip 2012

Do góry
Gosia obfociłam tą nieszczęsną rabatkę z obydwu stron Mam nadzieję że coś na niej wykombinujesz

Ogród Magdalenka 22:23, 23 lip 2012

Do góry
A to moje pierwsze ślicznoty różyczki, które dostałam w prezencie od Ewy i Stasia i jeszcze ściereczka , którą żal używać ...
... różyczki jeszcze nie posadzone do gruntu, ale chyba się zdecyduję na taką kompozycję w pachysandrze ... pasują ???

A to lawenda od Irenki w uroczej osłonce

... jeszcze raz bardzo dziękuję

Kubusiowo 22:15, 23 lip 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
....chciałam pokazać Wam jaki prezent dostałam od Danusi! Zobaczcie sami jaka super łopatko-nabieraczka Buziaczek wielgachny Danuś!

Ale najwieksza niespodziankę sprawiła mi Danusia juz jakis czas temu. Umówiliśmy się, któregoś dnia, że wpadniemy do Danusi z wizytą..... Zatargałam ze sobą mój nieszczęsny plan Kubusiowa coby zapytać czy hortensję będa dobrze wyglądały w takim pasie jak planuję.... Danusia patrzyła chwilkę po czym mówi "daj mi to".... wyrwała mi plan z rąk, przytargała kredki i............ powstało takie cudeńko
Gdybym kartki Danusi z rąk nie wyrwała to by pewnie całe Kubusiowo machnęła

Danuś ja nie wiem jak dziękować

nie nooo!!! bomba!!! Gosia, teraz tylko kupowac kupowac kupować...sadzić sadzić sadzić
Ogródek Hanusi po zimie 22:15, 23 lip 2012

Do góry
bajsza napisał(a)

"Teresko,niektórzy tak mają.
Późno się kładą,rano wstają.
A mnie się zdarza czasami.
Jak zauroczę się ogrodami.
Miłego dnia zaglądającym do mego ogródka!"
Hanuś dla Ciebie do porannej kawki.
Czas ukryć w ciepłych dłoniach,
zatrzymać, jedną chwilę,
gdy w skrzydeł srebrnej poświacie
na łąki sfruną motyle
Przez jeden maleńki moment,
przez bardzo krótką chwilę
oddać się namiętności,
gdy nadlatują motyle.

łąkę barwami ukwiecić
we włosach mieć zapach traw,
gdy przylatują motyle
uwierzyć…, jeszcze raz.
-------mój

Bajszo wyszło do wieczornej kawki,bo o 9-tej wystartowałam do działań,wróciłam o21-ej.
żeby jeszcze z wami posiedzieć,musiałam ten energetyczny napój sobie zaserwować.
Mój jesienny ogród 22:10, 23 lip 2012

Do góry
Cieszę się Irenko że wpadłaś jakoś ostatnio cię niewidziałem.
Agnieszko, pod kamienie daję tekturę zobaczę jak to będzie. U mnie też gwiździ jak w Kieleckiem, najwyżej palnikiem wypalę te chwaściory. Powiem że ładnie wszystko idzie ale warzywka kiepskie w tym roku i tak podwyższyłem jakieś 3 cm w tym może znów uda mi się ze 3 podnieść. Ja mam u siebie kłopot z woda, popatrz u mnie to zobaczysz. Pozdrawiam się jakieś fotki zorganizować
.

Rododendronowy ogród II. 22:08, 23 lip 2012

Do góry
oj Bogdzia , co ty masz z tymi gośćmi - każdy ci słodzi , każdy cie chwali ....a ty już sama biedaku nie wiesz co o tym sądzić ......( CZYŻBYM BYŁA TAKI IDEAŁEK ) ...

wszyscy wiemy że mogłabyś nie jednego celebrytę zdystansować w przedbiegach w tych wszystkich programach telewizyjnych , gdzie radzą , radzą i czasem ich słuchać nie mogę jakie głupoty wygadują o życiu
.mam nowe hasło ... BOGDZIA NA CELEBRYTĘ

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies