W wiszących doniczkach są begonie zwisające, które mam tak długo jak pracuję, tzn. grubo ponad 30 lat, odmładzam je co roku, mogą rosnąć w mieszkaniu i na dworze. w słońcu liście wybarwiają się na czerwono i są mniejsze, a w cieniu i mieszkaniu są zielone, i soczyste. Bardzo łatwe w uprawie i przechowaniu
Ogród Ani jest urządzony z klasą i smakiem, rzeczywiście nie chce się z niego wychodzić.
Ma w sobie jakiś magnes. Przy wieczornym oświetleniu wygląda wprost bajkowo
(Ania apeluję o jakieś twoje fotki z nocnym oświetleniem, bo moje kiepsko odzwierciedlają ten klimat)
Bardzo podobały mi się kamyczki poukładane bardzo naturalnie w różnych miejscach
Po obejrzeniu ogrodów w Irlandii, spotkaniu u Ani, wizytach w Waszych ogrodowiskowych ogrodach doszłam do wniosku, że mój ogród uwstecznia się zamiast rozwijać. Zdobyłam większość roślin, które chciałam mieć, ale sprawdza się przysłowie, co za dużo to niezdrowo. Pojedyncze okazy są owszem ładne, ale nie dają satysfakcjonującego efektu w całości. Rozwinął mi się taki kwiatek słoneczniczka i jest jak mój ogród - ułomny, byle jaki...