Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

monteverde 23:25, 08 wrz 2012

aha, no właśnie jakieś znajome a zapomniałam nazwę, dzięki Aniu
pagap 06:44, 09 wrz 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Myszki

Amber Waves

Pasychandra w ciapki, rozchodnik Star Dust (kwitnie na biało), turzyce evergold

turzyce, żurawka autumn leaves

Witaj super zakupy ci się udały, podziwiam cię, że po takim ciężkim dniu w szkole masz jeszcze tyle werwy żeby popracować w ogódku Widać, że dużo serca wkładasz w prace w ogrodzie, pozdrawiam i zapraszam w odwiedziny
Welka 10:01, 09 wrz 2012

Witam!
Kasik, ta trytoma to tegoroczny nabytek, kwitła już z miesiąc temu, teraz znowu, ale z tamtego kwiatka miała tylko jedną torebeczkę z nasionkami, teraz liczę na więcej, bo mój tata tez taką chce
Grembosiu witaj i dziękuję
Aniu, druga Ania podała nazwę, ale widzę że już też ją zobaczyłaś, ta niby Matrona ma najbardziej czerwonawe kwiaty ze wszystkich rozchodników jakie mam, ale czyto faktycznie Matrona to nie wiem, akurat ten sprzedawca był jakoś mało przekonujący.
Aniuwu, czytałam gdzieś właśnie, ze ładnie odbija po zimie, a ta zima faktycznie była wredna i szkoda Twojego.
Aga, lubię pracę i w szkole, i w ogrodzie, czasami narzekam albo na jedno, albo na drugie, ale nie wyobrażam sobie, że musiałabym z którejś z tych rzeczy zrezygnować. Lecę do Ciebie, byłam już na pewno, ale chyba wpisu nie zostawiłam, zaraz nadrobię.

Limka

Klamber 12:34, 09 wrz 2012

Ewela, super kolory żurawek a zdjęcie kapliczki i żurawi mistrzowskie.
Mala_Mi 15:40, 09 wrz 2012

Piekna Warmia......
monteverde 17:04, 09 wrz 2012

Welka 12:53, 10 wrz 2012

Witam!
Dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa
Zaprosiłam swoją szkolną szefową na jutrzejsza lekcję historii, wymyśliłam sobie inne podejście do lekcji o odkryciach geograficznych i towarach sprowadzanych z podroży i muszę przeszukać szuflady z przyprawami i napisać konspekt, a pogoda jest piękna i dzieci chcą posiedzieć na dworze, więc jest ktoś chętny do opieki nad nimi?
Pozdrawiam
zuza12 13:27, 10 wrz 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa
Zaprosiłam swoją szkolną szefową na jutrzejsza lekcję historii, wymyśliłam sobie inne podejście do lekcji o odkryciach geograficznych i towarach sprowadzanych z podroży i muszę przeszukać szuflady z przyprawami i napisać konspekt, a pogoda jest piękna i dzieci chcą posiedzieć na dworze, więc jest ktoś chętny do opieki nad nimi?
Pozdrawiam

Jak ja chętnie napisałabym jakiś konspekt i usiadła w klasie z dziećmi. Kiedy to było? No, już ponad 20 lat nie mam kontaktu ze szkołą. A praca w biurze przy komputerze wykańcza mnie. Dlatego tak chetnie uciekam do ogrodu. Trochę Ci zazdroszczę Ewelinko.
EPODLAS 23:05, 10 wrz 2012

Ewelino, ale ty mas żurawiki! Dokupiłam do tej turzycy włosistej, koleżankę w kolorze brązowym Ma naprawdę niesamowity jak na trawy kolor. Zdjęcie tej trawy w moim wątku.
monteverde 23:17, 10 wrz 2012

Ewelinko powodzenia na wizytowanej lekcji, ja mam sporo orientalnych przypraw