Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród Sylwii od początku :) 16:58, 27 cze 2012

Do góry
Ogrodnik mimo woli 16:55, 27 cze 2012

Do góry
I jedna odsłona wrzosowiska... z pustynnikami i z powojnikiem w oddali.... doszłąm do wniosku, że w tej rozdzielczości widoki ogólne wychodzą kiepsko..... i ogró na tym dużo traci..

I fajnie było..teraz obowiązki.....
Ogród Sylwii od początku :) 16:55, 27 cze 2012

Do góry
żurawki kwitną ....

szałwia omszona...

lawenda ...

Ogrodnik mimo woli 16:53, 27 cze 2012

Do góry
I cztery odsłony wsiowego...
Pierwsza odsłona mnie denerwuje...bo brakuje tych róż większych od siatki stanowiacych szczelny parawan....... no cóż będzie tak za rok..jak znów nie wymarzną.....

Ogrodnik mimo woli 16:50, 27 cze 2012

Do góry
Dla tcy co zglądaja...w podziękowaniu jeszcze klika dzisiejszych obrazków...

Śmieszny liliowiec..... nazwa powinna gdzieś być..ale nie mam czasu szukac...

Pewroskia zaczyna kwitnąć...

I dostałam w zesżłym roku takiego gratiska..... przetrwał zimę..i ma takie śmieszne kłoski....

Trójsklepki
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 16:50, 27 cze 2012

Do góry
witam z plamistości ajuz wiesz jak walczyć a to drugie też uważam za uraz mechaniczny taka blizna powstała juz się zasklepiła nic jej nie bedzie Ty masz dobrze ciepełko") u mnie dobrze że dzis nie leje
Ogród Sylwii od początku :) 16:49, 27 cze 2012

Do góry
petunie kwitną .....

Ogród Sylwii od początku :) 16:47, 27 cze 2012

Do góry

karmnik ma się dobrze, nadal .....

Ogrodnik mimo woli 16:46, 27 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
no dobra lilii każe sobie nazbierać w Młodzawach ... prezent to prezent jakby nie było ... argumenty śliczne ale ta pałka przed nimi jeszcze śliczniejsza ... cóż to ?

To pustynnik.... a trytomy w ponad połowie mi też wymarzły.....
to są trytomy
Ogród Danuszy - odsłona 2 16:46, 27 cze 2012

Do góry
dzięki Jolu za wizytęi życzenia masz racje tzreba siły oszczędzac ale praca jak zając... u mnie juz ogórki sa zaraz bede wekowac pożeczka czerwona tez , truskawek zrobiłam troche i czereśni dostałam od kolezanki,pomidorki rosna w pomidożarni będzie na przetwory
Mirko Danusiu dziekuję za życzenia
Betysiu romantyczna duszyczko zaglądaj cześciej zostawiasz ślad słonka i od razu lepiej
Ogród Sylwii od początku :) 16:43, 27 cze 2012

Do góry
Dziękuję Aniu

Trawy ładnie się rozrastają

I kwiaty zaczynają się pojawiać .....

Ogrodnik mimo woli 16:41, 27 cze 2012

Do góry
majkel0326 napisał(a)
Aneczko,z braku czasu nie było mnie parę dni u Ciebie,a tu tyle się dzieje! Masz ogórki,kwitnące dalie i "swoje" ważki! U Ciebie zaraz widać lato,czy my mieszkamy w tym samym kraju I jeszcze kąpiel w oczku,rewelacja

W Poznaniu Majeczko cieplej niż u nas.... w Rzeszowie...wszystko kwitnie szybciej o kilka dni niż u mnie..a to tylko odległość ok 1 km.....
Na pocieszenie moje jeżówki...posadzone w zeszłym roku..latem...nie zabezpieczone na zimę...i przezimowały nie gorzej niz te odmiany tradycyjne..tradycyjne do kwitnieniea jeszcze troszkę.... dużą troszke...
Hot Papaja

I nie pamiętam..kartka zaginęła.....
W cieniu - zacieniona 16:38, 27 cze 2012

Do góry
majkel0326 napisał(a)
Ja zostawiłam u siebie trochę czerwonych,żeby zakwity,może uda mi się zabrać nasiona.
To może i ja tak zrobię,ale czy powtórzą cechy?
Dolina Tęczy 16:24, 27 cze 2012

Do góry

no klimacik super a pogoda przyjdzie
zdjęcia robisz boskie!
Ogrodnik mimo woli 16:12, 27 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
czapkę to on założy dla ogrodowiczan )) a ja lilie chcę ... ... w końcu od tylu lat wysłuchuje, że Baśka Niechcic przy mnie to aniołem była )) ...

Chyba jakoś musze przekonać, że lilie wodne to to samo co lilie ziemne.... popatrz jakie fajne..i uchronie mój prezent........

Takie lilie powinne zakwitnać już u Agatki.... Agatko kwitną???

I taka kępka kwitnąca w innym miejscu............

Ogrodnik mimo woli 16:02, 27 cze 2012

Do góry
Dla MIreczki cd lilii.....
Lilia Bariton....bardzo wysoka.... lilia Matragon (będzie olbrzymem..jaka malutka przy niej..widoczna w tle)

Lilia Orange Art

Lilia nazwy nie pamiętam...
Ogrodnik mimo woli 15:59, 27 cze 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Moje pierwsze kwitnace lilie w oczku wodnym z połową ofiarodawców....

Aniu te lilie nie zaliczają sie do różowych jak mówiłaś tylko do czerwonych bo w miarę kwitnienia coraz bardziej czerwienieją i nazywają sie uwaga! Attraction.Mam tez takie ale Twoje ładniejsze pewnie dlatego ze ja stale komus daję i mam w tej chwili raczej małe.Piękny prezent od synusia i jego dziewczyny.

A za S co to jest? Palmę moczysz? Wiem że nie , to miał byc żart bo wygląda jak sfatygowana palma.

Niestety nie mam pojęcia co to jest..... jak spotkam poprzednia właścicelke..to zapytam sie..... mi to wyglada na jakieś liliowce...irysy.... już przekwitły..mają duże owoce... a po prawej różne trawy..... piękne są. Mają w swoim oczku jak mówia wszystkie kolory.... a ja dwie duże sadzonki..dziś dokupiłam..rózową i białą..bo ile można komuś ograbiać oczko....... nawet jak szczerze dają....

Ogród w Alei Lipowej... 15:51, 27 cze 2012

Do góry
taki ptaszek dziś biegał po trawie....

...i biedronki...

...i królik

Ogrodnik mimo woli 15:51, 27 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
wow ... Ania ... no to ja już nie wiem teraz czy do Młodzaw czy do Ciebie z moim Tolibowskim gnać ... tak trzymać

Twój Tolibowski ma przeciez dostać biały czapek..... a nie w wodzie sie taplać
Na uspokojenie nerwów na pociechę kilka moich lilii ( i takie możesz u siebie posadzić ...nie potrzebują OKA).... te białe mają olbrzymie kwaty.....
Lilie też pokazuję dla Miry..bo chciała je obejrzeć jak zaczną kwitnąć...... i zaczęły.....
Lilia Ormea...... na zewnątrz kielich jest podbiegłu kolorem rózowym....

Lilia White Triumfator
Ogrodnik mimo woli 15:50, 27 cze 2012

Do góry
asc napisał(a)
Moje pierwsze kwitnace lilie w oczku wodnym z połową ofiarodawców....

Aniu te lilie nie zaliczają sie do różowych jak mówiłaś tylko do czerwonych bo w miarę kwitnienia coraz bardziej czerwienieją i nazywają sie uwaga! Attraction.Mam tez takie ale Twoje ładniejsze pewnie dlatego ze ja stale komus daję i mam w tej chwili raczej małe.Piękny prezent od synusia i jego dziewczyny.

A za S co to jest? Palmę moczysz? Wiem że nie , to miał byc żart bo wygląda jak sfatygowana palma.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies