Uff jak u nas gorąco i parno.Dzieci namówiły mnie na wyjazd nad jezioro, więc skoczyliśmy na godzinkę.Od razu przyjemniej.
Praca w ogrodzie musi poczekać do późnego popołudnia jak zrobi się trochę chłodniej.
A te roślinki uwielbiają słońce
Czy to twoja Nieletnia?????
Co tam..mój kiedys zrobił sobie dredy....... nie podobały mi się..ale jak nauczycielka w zamian za możliwość zdania przedmiotu z geografii w technikum elektroniczym (a to byłA klasa maturalna) kazaął ściąć dredy to mnie szlag trafił. Może brzydkie ale S. i a jego uzbierane pieniądze..... geografia fajny przedmiot..ale w eletroniku.... można sięobejsć i bez tego przedmiotu....
Na szczęśie dal mnie i mojego gustu S. poszedłna ten ukłąd i ściachał ten filc...... ale zagranie było hmmmmm
Czy to twoja Nieletnia?????
Co tam..mój kiedys zrobił sobie dredy....... nie podobały mi się..ale jak nauczycielka w zamian za możliwość zdania przedmiotu z geografii w technikum elektroniczym (a to byłA klasa maturalna) kazaął ściąć dredy to mnie szlag trafił. Może brzydkie ale S. i a jego uzbierane pieniądze..... geografia fajny przedmiot..ale w eletroniku.... można sięobejsć i bez tego przedmiotu....
Na szczęśie dal mnie i mojego gustu S. poszedłna ten ukłąd i ściachał ten filc...... ale zagranie było hmmmmm
No to pogratuluj jej - znam to uczucie, bo też się dostałem do szkoły pierwszego wyboru I niech się jej trafi klasa choć w 1% tak zaje...fajna jak moja
Dzisiaj zapomniałam aparatu....ale po obiadku idę jeszcze spacerkiem w inna stronę i będę pstrykac ciepło słonecznie cudnie.......
A teraz uwaga......dostałam w sklepie 2 srebrne kule wys.ok 20cm!!!!! Niestety ostatnie.....wzięłabym więcej wiem że byliby chętni.....ale pójdę na innym osiedlu,może będą
Jeszcze kalendarzyk drewniany i latarenki szt.2 to prezent - ) Ania i kochaniutka Ania co dogląda moich doniczkowych
Jeśli chcesz te kulki powiększyć, to bym ich teraz całych nie cięła tylko ew. wystające pojedyncze pędy. Moim zdaniem wyglądają ok. A remonty bywają faktycznie frustrujące. Nosek do góry Ewo! My z M. będziemy odwlekać odświeżenie domu ile się tylko da, bo zawsze są jakieś szkody. Jak do nas przyszli panowie poprawic balkon, obili okno. Jak inni przyszli montować rolety, uszkodzili podłogę. I tak jest zawsze: krok do przodu, dwa do tyłu.
No więc Ewelino (), moje berberysy mają się świetnie. Przeżywają jakiś szał rozwoju w górę. Przycięłam je po bokach, bo zaczęły wchodzić na trawnik i teraz obrały inny kierunek wzrostu. Na fotce zakreśliłam je czerwoną obwódką:
Gonia - trawnik teraz rewelacyjny.
Chwastnica jest jednoroczna, przy krótkim koszeniu i dosiewaniu trawy i dbaniu aby chwastnica się nie rozsiała, jest szansa, że jej nie będzie w następnym roku. Ja żyję taką nadzieją, bo jest jej dużo.
Cwaniara się kładzie coraz bardziej - im więcej koszę tym ona bardziej płaska....he, he....prawa natury. Jak już się trzyma kurczowo ziemi to wyrywam w wolnej chwili.
Nieletnia dostała się do wymarznego liceum ... wieczorem świętujemy ... będzie sałatka Marzenki nawet leśne owoce zdobyłam ... a włos na lato pacholę też chce ... dziwny ))