Byłam na święcie róż i w Rzeszowie po każdym spotkaniu wyraźnie na ogóle zapytałam czy ktoś jest przeciwny by jego twarz mała czy duża ,przypadkowa czy pozowana była "wystawiona"na forum.
Doświadczenie moje na tym forum było takie,że dwa zdjęcia poproszono mnie ,zeby nie wstawiać - później zmieniono zdanie

Przy Rzeszowie był hasło Asc ,że już zdjęcia zostały wrzucone i nikt nie oponuje i chyba wszystko jasne ...
Nie do końca uważam,że już na spotkaniu jak ktoś nie ma ochoty widzieć serii zdjęć na forum powinien to zaznaczyć lub zaraz na wątku spotkania .
To naprawdę zostaje na wieki,ktoś z naszych zdjęć może zrobić wszystko .Nie straszę ja tylko uświadamiam

Żeby się nie obudzić z ręka w nocniku

Spotkania są świetne ,możemy się bliżej poznać,łatwiej się rozmawia przez internet,ale nie jestem pewna ,że zarzucanie zdjęciami bez uprzedzenia i zgody jest w porządku

Szczególnie uprzedzam panie,babcie które tak chętnie prezentują swoje dzieciaki i wnuczki.
Ja mam zdjęcia bo jestem stara i mam to gdzieś jak kiedyś zobaczę się z gołymi cycami jako 18-ka to chwała poprańcowi za cofnięcie mi czasu

)))))))
Na wątkach natomiast powinny być tematy ogrodowe,ale nie muszą być tak sztywne do końca .Bo nie zawsze są kwiaty ,bo w końcu pokażemy wszystko co na naszych działkach i w końcu dostaniemy kota i nam się to przejje .
Na inne zupy ,druty,pieski są osobne wątki i tam można rozwijać tematy...
Na wątku Danusi nie powinno się zalewać rozmaitymi sprawami .Tam oprócz zdjęć Szefowej są porady i krótkie rozmowy o ogrodach .To musimy uszanować.
Chociaż nie zawsze wychodzi jak Szefowej nie ma

))))))))))))))))))