Specjalnie dla Ciebie odkopałąm jaka to jest..nazywa się Lilia L.O (Lilium longiflorum x oriental) ‘Dolcetto’. Dorasta na minimum 1.3m.... moja posadzona w tym roku, wiec malutka... ale kwiaty ogromne i seledynowe gardziołko..... i seledynowe smugi od tyłu na płątkach..... pachnie delikatnie frezjami....
A to wiadomości z placu budowy....... czyli kolejny odcinek z kamiennego kręgu......
Te ustrojstwo to nowa lokalizacja basenu..... przenisiona z miejsca w któym teraz jest basen.... i to jest powó dal któego rozpieprzyłąm sobie ogród..bo mi zasłaniał skalniak.... a ja ja już coś zmieniam..to zmiany lecą jak klocki domino......
Na obwódce stoją podpory basenu..... i obwódka pozwala na koszenie trawy wokół niego.... i trzyma piasek w ryzach..... Teraz jeszcze folia, styropian, piasek.. i można rozstawiać SPA.... a najważniejsze zrobić trawnik......
Witam odwiedzajacych...chociaż ja malutko odwiedzam Was...byśie jednak o mnie nie zpomnieli..to musze coś popisać obrazkowo
Dziś jedziemy z serii jaka jestem malutka....
Wzięłam się trochę za porządki..i w końcu postanowiłam.... wyrzucić moją jukę..szkoda, bo staruszka ma już ponad 20 lat.... (20 lat jest u mnie)....ale nigdzie mi sie nie miesći..jako, że pomieszczenia są dla nie jza niskie, to wygięła się jak chiński paragraf.... Ledwo ją wydarałam z chałupy....
A to ja na tle moich lilii i juki karolińskeij (dla odmiany)
Te lilie mniejsze, ale liliowce już wyższe ode mnie....
A to moja Anbelka... jak rozwiniepąki..to też mnie chyba przeskoczy..... chociaż nie tak łątwo jej bezei, bo główki ciężkie zwisną do ziemi....
Mała sadzonka posadzona... w 2009 lub 2010
400 stronek już zapisane
i bal wyprawiasz dzisiaj z szampanem.
Truskawek przynieś dla nas z działeczki,
a my dla Ciebie mamy kwiateczki.
Gratulacje Jolu.
cena 504 zl/szt. + wysylka 70 zl
Zeby je zamowili (w Chinach oczywiscie) musza miec wartosc zamowienia min 1500 zl, wiec akurat 3 ławki...
Drewno tekowe i, co wazne, szerokosc lawki to 200 cm (tak duzej na allegro nie ma).
Prosze o info
Karolina
Karolina a myslisz ze z Chin bedzie tekowe drewno ? czy nie oszukują i jak wszystko co chińskie
Jeszcze raz dziekuje za Red Baron ,sa bardzo dorodne