Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Wrzos 23:46, 25 sie 2012

Dajanko, śliwy rosną i zagęszczają się, bo cięłam je już 2 razy. Jedna niestety nagle uschła i nie wiem co będzie, bo podkładka z ałyczy żyje tylko ta szczepiona śliwa umarła. Obciełam i czekam, ale nie rokuje dobrze. Gdybym umiała szczepić to byłoby po kłopocie
dajana 16:39, 26 sie 2012

Wrzos napisał(a)
Dajanko, śliwy rosną i zagęszczają się, bo cięłam je już 2 razy. Jedna niestety nagle uschła i nie wiem co będzie, bo podkładka z ałyczy żyje tylko ta szczepiona śliwa umarła. Obciełam i czekam, ale nie rokuje dobrze. Gdybym umiała szczepić to byłoby po kłopocie

Zapytaj Reniu jak to się robi dziewczyn z forum ,na pewno umieją a szefowa to na 100% może była słaba ,pocieszające jest że pozostałe ci pięknie rosną. U mnie najpiękniej rosną tuje ,żurawki i hosty Róże też ruszyły Wciąż się uczę na błędach
dajana 20:06, 26 sie 2012

Troszkę wzbogaciłam już rabatę .Za mało bukszpanowych kul jeszcze siedem muszę dokupić Po prawej stronie dosadzę jeszcze piękną różę i troszkę niebieskiego po całości Zaczyna być zielono i ogrodowo

dajana 20:08, 26 sie 2012

To puste miejsce za hortensją musi takie pozostać ,trafiłam na rurę odwadniającą no chyba ze coś niskiego z niewielkimi korzonkami .
dajana 20:18, 26 sie 2012

Z innej strony

malgocha1960 20:22, 26 sie 2012

Dajanko,pracowita pszczółka z ciebie.Od jutra w biedronkach mają najrózniejsze cebule tulipanów,hiacyntów,narcyzów.Jak nie masz to biegnij od rana,bo dobra cena,a u mnie z biedronki ładnie rosna roslinki.
Bogdzia 22:19, 26 sie 2012

Dajanko często sie nie wpisuje ale zawsze jestem na bieżąco.Ładnie się robi. Pozdrawiam.
dajana 23:36, 26 sie 2012

Bogdzia napisał(a)
Dajanko często sie nie wpisuje ale zawsze jestem na bieżąco.Ładnie się robi. Pozdrawiam.

Miło czytać takie słowa Bogdziu a ja myślałam ze już nikt mnie nie odwiedza .Trudno oczekiwać wizyt skoro wożę jedynie taczki ,, bywam na forum prawie nocą kiedy reszta smacznie śpi ,,czytam oglądam i oderwać się nie mogę .Mało piszę bo ostatnio mam pecha ,,naciskam ten głupi klawisz i wszystko idzie do nieba .Drugi raz już nie chce mi pisać.To ze mnie odwiedzasz to akurat czuję i nie musisz niczego pisać wiem ze byłaś Intuicyjnie to wyczuwam Piękny dzisiaj był zachód słońca .Miłego poranka Bozenko
dajana 23:43, 26 sie 2012

malgocha1960 napisał(a)
Dajanko,pracowita pszczółka z ciebie.Od jutra w biedronkach mają najrózniejsze cebule tulipanów,hiacyntów,narcyzów.Jak nie masz to biegnij od rana,bo dobra cena,a u mnie z biedronki ładnie rosna roslinki.

Małgosiu dałaś cynk na cebulki hura!!,,jak fajnie ze zajrzałaś Nie mam żadnych cebulek Kiedyś ich miałam sporo ale nie wiem gdzie się podziały W takim bałaganie i wiecznym kopaniu wszystko ginie .Rankiem nie mogę ale po pracy podjadę ,.napiszę czy starczyło dla mnie Teraz poluję na bukszpany te moje trzy kupiłam dwa lata temu w Lidlu Od tej pory nie spotkałam Zostało mi allegro ,lubię tam kupować.
Sebek 23:45, 26 sie 2012

Ja cebulki w tym roku będę kupować hurtowo - czyli duuuuże worki co sprzedają w marketach