czyli JAK Aniu????, bo mi fotki nie wchodzą.....buuuuu!
Ale miałam przeczucie, przed chwilą byłam u ciebie
Wszystkie fotki wgrywam do komputera przez pikasa, i z pikasa eksportuję do folderu odpowiednio je pomniejszając. Wgrywając fotki na forum klikam polecenie przeglądaj i wyszukuję folder z eksportem pikasa, otwieram, zaznaczam fotkę, wgrywam i wysyłam i mam powodzenia
Witajcie, chyba czas się w końcu odezwać. Na początek pokażę jaki zameczek widzieliśmy podróżując z Monte nocą.
Teraz pokaże fotki z wypadu do arboretum w bolestraszycach, mieliśmy fart bo akurat zakwitł lotos.
Ania dbała żebyśmy się nie nudzili. pojechaliśmy na wycieczkę trzema samochodami.
Ogród ładny ale trochę zaniedbany.
Marto, pogoda dała mi w kość, naprawdę wystarczył mi kontakt wzrokowy.
Agnieszko dzięki że wpadłaś i szkoda że nie było Cię z nami.
Ja na przyszły rok zrobię grafik, kiedy mam mieć gratisowe podlewanie... Znowu leje, choć po ostatnich (sobotnio-niedzielnych) deszczach ziemia wystarczająco nasiąknieta wodą. Tylko gdzie ten grafik wysłać????
Ja już nawet w szklarni nie muszę podlewać, bo minione wichury rozerwały folię i jak leje to podlewanie pomidorów mam zaliczone. Żeby tylko nie pochorowały się bidoki. Naprawiać juz nie ma sensu, bo jesienią moja "szklarnia" i tak będzie demontowana...
pozdrawiam Aniu
Jolu u mnie opadów nie ma w nadmiarze, muszę posiłkować się podlewaniem żeby roślinki egzystowały. Jednak jesteśmy szczęściarzami bo ominęły nas jak do tej pory poważniejsze nawałnice, n ie mamy wiec większych szkód w uprawach
mam ich dopiero 11 ale z dnia na dzień kolekcja się powiększa
Witam się w świecie Elfów!
Storczyki stanowią 90 % moich domowych kwiatów, na wszelkie letnie imprezy jako prezent wybieram kwiaty do ogrodu, na zimowe zawsze storczyki, także słabość rozumiem