Danusiu - czy przycinasz teraz bukszpany i cisy ??? Moje już straciły swój urok i zastanawiam się czy je przyciąć ??? a z tego cisa przy fontannie zrobić kulkę???
Małgosiu,psiutek bardzo podobny do mojego Maksia! Nawet zawołałam córkę i pytam do kogo podobny ten pies,a ona bez zastanowienia,że do naszego Maksa
Gratuluję 100
Tak wyglądam ja, jak o tej porze roku jadę na działkę w żółtej koszulce
Eluś, nie "nerwujsia" zdrowia szkoda i o żadnym se puku nie myśl nawet! Ja czasami też mam zamiar się "pochlastać", ale potem mi przechodzi A teraz i tak się okaleczyłam bez planów- bo sekator zrobił mi ogromny bąbel między kciukiem a pozostałymi palcami
Ode mnie spóźnione gratulacje 600 stron Ja tez mam zdobyczne naparstnice i nie będę ścinać,niech się sieją,na wiosnę poprzesadzam je w inne miejsca.Bardzo je lubię
Nie, byłam tylko 3 godziny po południu, bo jeszcze poza ogrodem też jest życie. Liczę, ze jutro więcej czasu będę mogła poświęcić moim roślinkom. Powiem Ci, ze najprzyjemniejszy na działce jest teraz zapach; piwonie już oddały swoje a teraz róże pachną i przyciagają zapachem. Chciałoby się w nim zanurzyć ....
Czy będzie pasował tu świerk serbski?
A tytaj co dać tuje?
Wolałabym coś innego niz tuje, bo tui mam juz dużo.Ten patyk to jabłoń rajska, nie wiadomo czy zyje.Na razie puszcza listki.Za nia jest mało miejsca.
Przesyłam rozczłonkowany plan ale chyba sama odręcznie narysuje, bo jest już troche nieaktualny. W jakiej skali najczęściej tworzycie projekty.
jak widać działka jest nierówna, obcieta z prawej strony tak by rodzice mogli wjechać na swoje podwórko.Natomiast wzdłuż całej lewej strony jest publiczna droga od której chciałabym sie bardzo czymś zielonym odgrodzić tak by stworzyć choc namiastkę intymności za domem. Przed domem mam też studnie ale już czytałam na forum co z tym fantem zrobić