Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na Cedrowej

Ogród na Cedrowej

anieszka 21:16, 22 sie 2012

KasiaWB napisał(a)
Oj Aga, tak tajemniczo zabrzmiało, ale jakże interesująco czuję, że będzie coś ekstra!

Mam nadzieję
anieszka 21:21, 22 sie 2012

Na razie usunęłam ziemię spod tarasu i wczoraj mój M przyciął brzozę - teraz liście i gałęzie mam na tarasie ale w końcu to nie ja będę sprzątać
Ymma 21:44, 22 sie 2012

anieszka napisał(a)
Obiecane fotki moich nowych nabytków

śliczne nabytki gratulacje
Ymma 21:47, 22 sie 2012

anieszka napisał(a)
Moje wczorajsze kanciki
Przed tujkami zamierzam wsadzić dużo cebutek krokusów i może jeszcze w trawniku ???

piękne kanciki

nie wsadzaj krokusów w trawniku, jest na wiosnę problem z koszeniem ( przerabiałam w tym roku)

wczoraj zamówiłam 500 cebulek krokusów i 100 szafirków, będę sadziła tylko pod iglakami
anieszka 22:29, 22 sie 2012

Ymma napisał(a)

Moje wczorajsze kanciki
Przed tujkami zamierzam wsadzić dużo cebutek krokusów i może jeszcze w trawniku ???

piękne kanciki

nie wsadzaj krokusów w trawniku, jest na wiosnę problem z koszeniem ( przerabiałam w tym roku)

wczoraj zamówiłam 500 cebulek krokusów i 100 szafirków, będę sadziła tylko pod iglakami

A gdzie zamawiałaś?? Masz jakiś dobry adres???
Ymma 22:40, 22 sie 2012

allegro - nick -> cebule-kwiatowe

MUSCARI - SZAFIRKI SZAFIREK ARMENIACUM 100 szt (2567693012)
KROKUSY KROKUS WIOSENNY MIX 500 szt #SUPER CENA# (2571492508)

pierwszy raz kupowałam, mam nadzieję, że wszystko będzie ok
siaaska 22:12, 23 sie 2012

Przeglądnęłam cały wątek i jestem zachwycona Powstaje piękny ogród Taki typowo ogrodowiskowy
Pozdrawiam i będę podglądać

anieszka 23:43, 23 sie 2012

siaaska napisał(a)
Przeglądnęłam cały wątek i jestem zachwycona Powstaje piękny ogród Taki typowo ogrodowiskowy
Pozdrawiam i będę podglądać

Witam Cię bardzo serdecznie
Na razie to tylko namiastka ogrodu, ale mam nadzieję że z czasem i przy pomocy ogrodowiczan uda mi się stworzyć piękny ogród
Lecę do Ciebie z rewizytą
A tak na marginesie to muszę juto zobaczyć moj ogród jak wygląda z ulicy, bo jakoś nie miałam do tej pory jeszcze okazjii
anieszka 23:52, 23 sie 2012

Miłej nocki życzę - idę spać
A bym zapomniała !!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj wsadziłam moje brzozy, najperw raz a później po przeanalizowaniu, drugi raz i teraz już jest chyba ok
Przesadziłam również daglezję do tyłu, jak się będzie za bardzo rządzić to ją będę przycinać . Jodła też znalazła nowe lokum, czy ostateczne okarze się pewnie na wiosnę
Oczywiście mówiąc przesadziłam myślę o dłoniach M bo na szczęście ja ciężkich robót w ogrodzie nie wykonuję, a oprócz tego on ma lepszą rękę do przesadzania Wszystko się przyjmuje a u mnie to bywa różnie
Urszula 00:04, 24 sie 2012

Agnieszko śledzę Twój wątek na bieżąco. Ciekawa jestem posadzonych brzóz. Mój M już mi nie pomaga w sadzeniu roślin, bo nie wie, że ja jeszcze cokolwiek kupuję. Zabronił już więc jak kupię- od razu wsadzam do gruntu coby nie kapnął się, że coś przybyło HA!
Pozdrawiam Cię serdecznie