prawie 3 dni ( z przerwami oczywiscie ) mi zajelo nadrobienie zaleglosci u Ciebie Aniu!!!!!
troszkeeeeeee mnie nie bylo a Ty kobieto w II cz masz tyle co ja od poczatku...
ogrod-....marzenie, tyle wszystkiego...ale sie pocieszam,ze za kilkanascieeeeeee lat i umnie bedzie taki urodzaj ...
sciskam mocno!!!!!
I ja też Aniu lubię rośliny o takich niepozornych kwiatkach..I namawiam na uprawę tego astra.
Nawet jak jeszcze nie kwitnie, to ma ładną rozetkę liściową.
Nazywa się aster divaricatus maja biały kolor są bardzo delikatne i we wrześniu kwitną kiedy już innych kwiatków coraz mniej czy o tym mówimy?
I ja też Aniu lubię rośliny o takich niepozornych kwiatkach..I namawiam na uprawę tego astra.
Nawet jak jeszcze nie kwitnie, to ma ładną rozetkę liściową.
prawie 3 dni ( z przerwami oczywiscie ) mi zajelo nadrobienie zaleglosci u Ciebie Aniu!!!!!
troszkeeeeeee mnie nie bylo a Ty kobieto w II cz masz tyle co ja od poczatku...
ogrod-....marzenie, tyle wszystkiego...ale sie pocieszam,ze za kilkanascieeeeeee lat i umnie bedzie taki urodzaj ...
sciskam mocno!!!!!
Cześć Betysiu, mogłaś tylko zdjęcia przelecieć wiesz ja wolę swoje warzywka, bo to i zdrowo i tanio po prostu wiem co jem, a kwiatki bardzo lubię w dużej ilości u Ciebie już jest pięknie i zapewne masz też dorodne owoce i warzywa, dopóki moge to sadzę, jak zdrowie odmówi posłuszeństwa będę musiała wszystko ograniczyć pozdrawiam i dziękuję za wizytę