Przesyłam rozczłonkowany plan ale chyba sama odręcznie narysuje, bo jest już troche nieaktualny. W jakiej skali najczęściej tworzycie projekty.
jak widać działka jest nierówna, obcieta z prawej strony tak by rodzice mogli wjechać na swoje podwórko.Natomiast wzdłuż całej lewej strony jest publiczna droga od której chciałabym sie bardzo czymś zielonym odgrodzić tak by stworzyć choc namiastkę intymności za domem. Przed domem mam też studnie ale już czytałam na forum co z tym fantem zrobić
myślałam żeby nad skarpą posadzic bukszpanowy żywopłot gdyż normalny płot nie wyglądałby ładnie na takiej wysokości. Od połowy działki wzwyż już skarpa się gubi.
Małgosiu, powiem Ci w sekrecie, ze obejrzałam ostatnie zdjęcia od początku do końca, a potem od końca do początku, żeby nasycić oczy
Róża przy pergoli pewnie pięknie pachnie, a żurawki na tle kamieni prezentują sie atrakcyjnie
pozdrawiam i zaglądnę za jakiś czas
Moja pnąca też już kwitnie - dziś dla Ciebie
cześć Maju
dzisiaj dziabałam i to solidnie! podzieliłam floksy szydlaste i bodziszki. czuję w kościach ,że trochę za dużo.Ale czasami trzeba sie zająć ,jak sie ma psie myśli
zakwitły wyczekiwane, posadzone tej wiosny lilie kolorki mnie zaskoczyły.oraz wysępiony od sąsiadki liliowiec.
Witam uśmiechem Jak to miło powitać kolejną pozytywnie zakręconą osobę w NASZYM GRONIE
i jak na ciepłe francuskie klimaty przystało ... trochę lawendy dorzucam
Jakby ktoś tu zajrzał to moze mi ktos doradzi czym podsadzić berberysy(kupiłam tak jak mi radziła Danusia Golden Ring).Myślałam o tawule japońskiej.Czy to dobry pomysł?Obok rosnie glediczja , i nie wiem czy za dużi żóltego nie bedzie....