...ales Ty uwazna Izus .... no ...mam slabosc do Ciebie ...a wiec...tak jak pisalam podczas remontu u znajomej moja wyobraznia szalala ... i jak to zazwyczaj bywa...ja i moj M...czyli tz " tworczo-wykonawczy tandem " wprowadzilismy kilka " romantycznych dodatkow".......
cz I
... co moze dodac romantyzmu w sypialni jak nie ....baldachim ....
Ewo, Ewus, Irenko, Maju, Izus...
bardzo dziekuje za cudne slowa ale...to my mamy szczescie bo owa Madame to cudowny czlowiek, i od dawna jest bliska naszemu sercu...wiec w rezultacie to MY mamy to szczescie!!!!
Sciskam Was wszystkie straszliwie mocno!!!!!
o ja...aż siadłam! (dla porządku - czytałam na stojaco, bo dzieciaki czekają na kolację)
Baldachim -piękny!!!! Taki jak podziwiam w moim katalogu najukochańszym (Maison du Monde)....ach....no i ta konsolka z giętymi nóżkami - idę sobie jeszcze poogladac, tylko jeść zrobię głodomorom
Betysiu, jestem od początku do końca zakochana w twoim domu!!!!
dziekuje za komplementy ale chyba troszke na wyrost ty moja niedoscigniona mistrzynio aranzacji wnetrz!!!!!!
buziam mocno!!!!!!!!!!!!!!!