Ogród pod starym modrzewiem
15:21, 20 cze 2012
Dzielone w tym roku hosty, rosną jak oszlałe, pomimo, że miejsce chyba jest zbyt słoneczne... Na przyszłość muszę zdecydowanie odważniej je dzielić na mniejsze sadzonki, bo inaczej czeka mnie to co roku
Kolejne sprawdzone kolorystycznie zestawienie perukowiec+żurawki w kolorze hm... różowo-brzoskwiniowym? Zdjęcie takie sobie, bo żurawki rosną nieco dalej, chciałam tylko uchwycić oba kolory. W przyszłym roku jak podrosną może przeniosę je bliżej perukowca.
Tawuły w oczekiwaniu na pierwsze cięcie, do którego nie mam odwagi się zabrać
Kosmosy na tle muru - kolejne zadanie na "za rok" - posiać więcej kosmosów w tym miejscu. Zawsze rósł ich całkiem dorodny rząd zasiany przez Mamę. W tym roku chyba nikt ich nie zasiał
To co rośnie przypuszczam, że nasiało się samo.
Na koniec - kącik skrzata

Kolejne sprawdzone kolorystycznie zestawienie perukowiec+żurawki w kolorze hm... różowo-brzoskwiniowym? Zdjęcie takie sobie, bo żurawki rosną nieco dalej, chciałam tylko uchwycić oba kolory. W przyszłym roku jak podrosną może przeniosę je bliżej perukowca.

Tawuły w oczekiwaniu na pierwsze cięcie, do którego nie mam odwagi się zabrać

Kosmosy na tle muru - kolejne zadanie na "za rok" - posiać więcej kosmosów w tym miejscu. Zawsze rósł ich całkiem dorodny rząd zasiany przez Mamę. W tym roku chyba nikt ich nie zasiał

Na koniec - kącik skrzata