No i tutaj widać, kto ma do mnie najbliżej.
Widać okno Grzesia pokoju, stamtąd zaglądałam jak u Ani kwitła okazała czereśnia, basniowy wtedy był widok.
A jaśminowiec zakwitnie, musiał się zagęścić. Zobacz Aniu naprzeciwko mojej furtki tez cięłam dwa jaśminowce (tam gdzie mam parking) i teraz kwitną
Jak zobaczyłam Anula to od razu czułam...przeczytałam jednym tchem
Witaj, witaj,witaj, wczoraj miałam redakcyjną robótkę, więc nie odczytałam nowych watków, a tutaj dużo się dzieje
Czekałam tylko, kiedy się wyda że jesteś moją sąsiadką z zupełnie drugiej strony, to ulubione miejsce Sebka i Shrekola
Hihi - Danusia nie dość, że obtoczona sąsiadami na żywo to jeszcze w sieci
Danuś - nie wiem czy czytałaś, ale chyba się przenoszę na miejsce nowej ławeczki. Mogę mieć dwa?
Jak zobaczyłam Anula to od razu czułam...przeczytałam jednym tchem
Witaj, witaj,witaj, wczoraj miałam redakcyjną robótkę, więc nie odczytałam nowych wątków, a tutaj dużo się dzieje
Czekałam tylko, kiedy się wyda że jesteś moją sąsiadką z zupełnie drugiej strony, to ulubione miejsce Sebka i Shrekola
Pewnie, że dasz! A z projektantka się zaprzyjaźnij, niech podpowie jak Ona by to widziała
A mnie się cos skojarzyło..... Jak zobaczyłam to drewno i lustro to przypomniała mi się realizacja tarasu Danusi. Zobacz..... Może takie rozwiązanie byłoby dobre
Dalszy ciąg tej historii
Donica obudowana drewnem egzotycznym
I obsadzona
Wydaje mi się, że odbijające sie w lustrze drzewo byłoby super
W pierwszej chwili pomyślałam,ze to Ty Danusiu,ale zaraz potem myśl -nie, to niemozliwe dla tak pracowitej osoby,ale piwko na takiej ławeczce ...........pełen luz
No i doszło do pobojowiska, co z tego wyjdzie się okaże jutro, albo i nie
Będzie także ławka stała w nowym miejscu. Żeby Wam było lepiej "zwiedzać" ogród
Debata nad cisem
Szybka decyzja i działanie
Danusiu - no gratuluję, bo wyszło idealnie - jak zwykle. Ja nie wiem co Ci się nie udało w ogrodzie - bo wszystko wygląda prześlicznie
Kompozycja z petunią super
Nie wiem czym te bluszcze były pryskane, ale chyba nabłyszczaczem - wyglądają przepięknie
Róże wyglądają zjawiskowo - ale na żywo trzeba je zobaczyć
Fotoreporter nawet miły był, że zapytał. Ale pewnie te rośliny działają jak magnez
Pokaż koniecznie gdzie dałaś ławeczkę, bo chyba zmienię swoje miejsce na tam gdzie będzie
Tylko pewnie będzie jeden problem 2 lipca - mam wrócić do domu, ale nie wiem jakim cudem mnie stamtąd wyciągną
Sebku, ja mało kiedy sieje trawnik, wyłącznie kładę z rolki, ale jak się już trafi sianie, to na mur beton ulewa idzie i wszystkie nasiona w ruloniki spłyną i na rabatach wschodzą. To się nazywa mieć pecha
U mnie w tym roku wzeszły nawet dobrze i nie spłynęły. Jednak w zeszłym roku siałem trawnik chyba z 8 razy - i po południu od razu była burza
mnie zawsze sąsiadki pytaja kiedy pranie wieszam wtedy pada na bank! ale dziś i pranie było i nic
No niezłe
Szkoda, że u Was nie pada - u mnie prawie utonąć wczoraj można było. Dziś było lepiej
Sebku, ja mało kiedy sieje trawnik, wyłącznie kładę z rolki, ale jak się już trafi sianie, to na mur beton ulewa idzie i wszystkie nasiona w ruloniki spłyną i na rabatach wschodzą. To się nazywa mieć pecha
U mnie w tym roku wzeszły nawet dobrze i nie spłynęły. Jednak w zeszłym roku siałem trawnik chyba z 8 razy - i po południu od razu była burza
mnie zawsze sąsiadki pytaja kiedy pranie wieszam wtedy pada na bank! ale dziś i pranie było i nic