Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Sebek 22:48, 08 cze 2011

Danusiu - myślałem, że masz niższy mur a on taki wysoki....
Ogromne te róże, a ostatnie zdjęcie Kasi bajkowe
Richie 22:48, 08 cze 2011

Ale ładny" kwiatek "leży na tej ekskluzywnej ławce a zmiany na korzyść.
Gardenarium 22:52, 08 cze 2011

Rysiu, muszę Cię zapoznać z tymi "kwiatkami".

Instagram Ogrodowiska
Richie 23:01, 08 cze 2011

Z wielka przyjemnością skorzystam z propozycji poznania tych "kwiatków"
an_tre 23:11, 08 cze 2011

gardenarium napisał(a)

Co tam dziś robiłaś Danusiu - oprócz spotkania z Kasią

Kasia z zaczarowanego ogrodu (Greglis) wącha różę Constance Spry i już jest w niej zakochana
A w koszyku ma sadzonki mojego bluszczu o ogromnych liściach
Prawda, że śliczna z niej dziewczyna?

cudowna dziewczyna w cudnym ogrodzie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
KasiaWB 23:21, 08 cze 2011

Szczęściara z Kasi ma bluszcz, którym zachwycam się od początku
greglis 23:38, 08 cze 2011

Szczęściara, nie tylko dostalam bluszcz ale i sadzoneczkę wereny a co najważniejsze Danusię z ekipą na calutki dzień w ogrodzie. Robota furczala im w rękach a ja jestem teraz szczęśliwą posiadaczką przepięknych kancikow na trawnikua w calym ogrodzie aż błyszczy. Wszystko posadzone, przyszczyżone, wyplewione i mam nowe pomysly na kolejne rabaty cudnie bylo. Z wrażenia zrobilam tylko kilka zdjęć ale kleję jutro , traz wracam do szycia zaslon dla klientki, ( mam jeszcze 6 do zrobienia na jurto )
KasiaWB 00:09, 09 cze 2011

ach, to rzeczywiście super jak cała ekipa na czele z Danusią - efekt końcowy murowany są niesamowici
mi pozostaje narazie oglądanie relacji z innych ogrodów i podziwianie, bo do swojego zakątka wpadam tylko na chwilkę odetchnąć, nacieszyć oko, dopilnować rosnącej werbeny patagońskiej z nasionek od Danusi ) ....do połowy lipca jestem niestety ogromnie zajęta również zleceniami od klientów, ale w zakresie inwestycji w ich przedsiębiorstwach wracam do pracy - cześć pracy! )))
kaisog1 12:46, 09 cze 2011

Wpadłam na pomysł..... Wynajmę jakiegoś campera, podjadę pod Danusię, porwę Ją, Witka i ekipę Wywiozę na działeczkę i "pofurczą" trochę u mnie Ale cobym nie wyszła na taką złą "porywaczkę" to zobowiązuję sie do gotowania, przynoszenia napojów wszelakich i robienia sernika dla Danusi Kurcze tylko nalewek nie umiem robić... wiec czym Witusia będę "uświadczać" hmmmmmm
Gardenarium 16:02, 09 cze 2011

Wituś nie pogardzi Warką Strong

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies