Ana, kochana Jesteś, że tak mówisz ! choć ja u siebie tego czarodziejskiego klimatu nie widzę.... jak na patelni podane..... ale może , jak wszytsko zarośnie i się rozrośnie.... kto wie
a to fotka w sumie dla Ciebie, bo Ty pytałaś kiedyś o trawkę, tę jasną, czemu jej nie lubię..... bo się tak starzeje, przebarwia, więdnie.... cokolwiek się z nią dzieje wygląda paskudnie...
Irenko dzięki za foto relacje i gratulacje z okazji okrągłej sumki. Mało teraz jestem mam roboty od groma ale spotykamy się 4 ! Moja juka dla Ciebie, chciałem zrobić środek ale wyszło tak sobie.
Myślę że nie podpadnę
Witaj! Fajny, zadbany ogródek przed blokiem, gdyby inni brali z Ciebie przykład jakże byłoby pięknie w miastach!!! Hortensja cudna, a wnuczek przesympatyczny Pozdrawiam Monika
Obok tarasu po llewej stronie mam taki róg do zagospodarowania pod scianą, na ktorej jest okno.
wymiary tego rogu to 5,30m x 3,10m. Te trzy cisy, ktore widac na zdjęciu chciałabym tu umiescić, oprócz nich myślałam jeszce o żurawkach dwa kolory, hortensji, moze jakas jeszcze jedna kula( mogęmieć jeszcze z cisa ale nie na nóżce. Chciałam coś posadzc na tle tej sciany z rynną. Myslałam o świerku serbskim lub choinie kanadyjskiej, ale nie wiem czy to niz za dużo...?Teraz jak to ładnie poukładać? Rabaty chciałbym miec w ogrodzie o liniach prostych(kwadraty, prostokąty).
Witaj, już w Ciebie byłam ale teraz obejrzałam dom dokładnie, salon i jadalnia baaardzo mi się podobają! Okiennice i błekitne dodatki na zewnątrz super ... No a róża , słów brak! Pozdrawiam M
Tym razem przedstawiam moje zeszłotygodniowe nabytki, bo jeszcze się nie zdążyłam nimi pochwalić..
Nistety nie są jeszcze w ziemi bo u nas co chwilę leje i mi się zrobiło małe błotko, więc ciężko cosik posadzić..
To moje pierwsze rh i tak bardzo się z nich cieszę
Obydwa to nabytki z Leroy Merlin - nie miały przyklejony kodów kreskowych i pani nie za bardzo wiedziała jakie są ich ceny. Stanęło na tym, że wybrała pierwsze które miała na stanie - ceny wydały mi się nad wyraz przyjazne, więc stwierdziłam, że muszę je mieć!
Oto i one ( w tle jest stół więc można mniej więcej porównać jakiej są wielkości)
Aniu u ciebie nadal pomidorowo !!!!!!! czemu mnie to nie dziwi??? każdy by zjadł haha
przykro mi z powodu jabłonki
pewnie, że to jest przykre, ale się cieszę,że nie było u nas tornada, tyle ludzi ucierpiało
Aniu! A Ty o 01:19 w internecie buszowałaś? Dla mnie sprawa tornada jest jakaś traumatyczna.Jedyną śmiertelną ofiarą jak się okazałojest teść mojej koleżanki z pracy!!! To straszne po prostu. Była dziś w pracy, płakała i w ogóle, jej mąż w rozsypce zupełnej. W tv pokazują że przygniotło człowieka w domku letniskowym tak jakby na wczasach byli czy coś, a oni tam pracowali po prostu , fuchę tzw. z kolegą robili w tym domku .. ale to wszystko bez znaczenia . Jak dziś na burzę się zanosiło to ze strachem do domu wracałam, normalnie boję się ze jeszcze raz gdzieś tu tornado przylezie... sorry ze taki smutek Ci tu przywlokłam, ale to przez ten Twój wpis tak mnie na zwierzenia naszło.. Pa Monika