Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

anula_wn 21:14, 10 sie 2012

pewnie złapiesz bakcyla
ja uwieeelbiam ! a pamiętam swoją pierwszą jazdę....jak nic poza kierownicą i drogą nie widziałam jak się na pedały gapiłam, hehe
anieszka 21:15, 10 sie 2012

Sebek napisał(a)

Hej Seba, jak tam pierwsza jazda???????????????? Ja mam mlodego kierowce juz z certyfikatem Zdal za pierwszym razem. No sorki, musialam sie pochwalic, bo mnie az nosi

To pogratuluj mu ode mnie

Co do dzisiejszej jazdy:
Ja - jak widać żyję
Instruktor też
Auto całe
Krawężniki - niezaliczone
Przechodnie - również
Inne auta też nienaruszone
Ogólnie nie szło mi źle - ale czy dobrze to też nie wiem Do przodu umiem jechać - do tyłu prawie prosto - ogólnie mieściłem się w miejscu do parkowania - kilka razy tylko nie

Ale jak jechałem główną wadowicką ulicą - ta jazda, ten szum silnika, ten wiatr we włosach - na prawdę fajne uczucie

Sebek tylko zapomniał dodać, że na czas jego jazdy wstrzymano ruch na ulicach i obstawiono miasto

anula_wn 21:16, 10 sie 2012

hahaha !
anieszka 21:16, 10 sie 2012

Jak bedziesz miał chwilkę to zapraszam do mnie i proszę o poradę
Sebek 21:17, 10 sie 2012

anieszka napisał(a)

Hej Seba, jak tam pierwsza jazda???????????????? Ja mam mlodego kierowce juz z certyfikatem Zdal za pierwszym razem. No sorki, musialam sie pochwalic, bo mnie az nosi

To pogratuluj mu ode mnie

Co do dzisiejszej jazdy:
Ja - jak widać żyję
Instruktor też
Auto całe
Krawężniki - niezaliczone
Przechodnie - również
Inne auta też nienaruszone
Ogólnie nie szło mi źle - ale czy dobrze to też nie wiem Do przodu umiem jechać - do tyłu prawie prosto - ogólnie mieściłem się w miejscu do parkowania - kilka razy tylko nie

Ale jak jechałem główną wadowicką ulicą - ta jazda, ten szum silnika, ten wiatr we włosach - na prawdę fajne uczucie

Sebek tylko zapomniał dodać, że na czas jego jazdy wstrzymano ruch na ulicach i obstawiono miasto

Pffff - fochforeverzmelodyjkąiprzytupem
BEATA_S 21:20, 10 sie 2012

Ha, ha
anieszka 21:26, 10 sie 2012

TheMagda 10:35, 11 sie 2012

Sebku ja prawko zrobiłam jako stary babiszkon, miałam 25 lat. Wcześniej nie zrobiłam bo się bałam jeździć. Zdałam za 3 razem i foch!!! Nie będę jeździła. Prawko przeleżało w szyfladzie 3lata po czym w ubiegłym roku musiałam zacząć jeździć bo na wsi inaczej się nie da. Jeżdżę od roku i jest suuuper!!!
POWODZENIA!!!
Madzenka 10:45, 11 sie 2012

anula_wn napisał(a)
pewnie złapiesz bakcyla
ja uwieeelbiam ! a pamiętam swoją pierwszą jazdę....jak nic poza kierownicą i drogą nie widziałam jak się na pedały gapiłam, hehe

A na mojej pierwszej jeździe instruktor powiedzial mi, że jak będę tak mocno ściskała kierownicę to mi juź calkiem kostki zbieleją....
Sebku robiłam prawo jazdy w wieku 27 lat !!!!! Bo zaczęłam mieszkać na wsi i nie sposób było się przemieszczać MPK, a wcześniej przez cale życie blisko centru mieszkałam i pod nosem miałam wszystkie autobusy
Ale jeździłam codziennei od pierwszego dnia otrzymania prawka, najpierw z mężem u boku, potem sama... I jeżdżę do dzisiaj
Sebek 10:51, 11 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

pewnie złapiesz bakcyla

A na mojej pierwszej jeździe instruktor powiedzial mi, że jak będę tak mocno ściskała kierownicę to mi juź calkiem kostki zbieleją....

Miałem to samo...i kazał mi puścić kierownicę....żeby mi udowodnić, że auto samo jedzie...i rzeczywiście samo jechało Ale próbuj tego tylko na prostej drodze