No a jak juz mi się udało na chwile wpaść do ogrodu, to jeszcze fotka starej rabaty z małymi zmianami - do konsultacji. Jak sądzicie - z tymi trawami dobrze jest? Ta w środku to stipa tenuissima, którą w zasadzie w innych celach kupiłam, ale jak tam postawiłam to jakoś mi się spodobało. Co myslicie?
...TO już świetnie wygląda....a jeszcze zmiany....
Konewka na płocie.....fajny klimat ...
Wiało dziś niemiłosiernie. Na działce chwila po to,aby zebrać borówkę i zrobić kilka zdjęć. Sucho u mnie bardzo, mam wrażenie, że wegetacja się zatrzymała.
Moja róża Rosarium Uetersen, wiosną przycięta do samej ziemi, wypuściła kilka pędów i ma trochę kwiatów.
no i pada teraz i pewnie będzie teraz pora deszczowa - potrzeba deszczu bo jest sucho
dziś udało się kilka zdjęć zrobić
skoro deszczowo to zaczynam od słoneczka
te słoneczka to jest to co zleciało z ptasiej stołówki
Nie sztuką jest zrobić piękny dom przy dużych funduszach za pomocą firmy... A sztuką jest stworzyć klimat dzięki pomysłom.
Ototototototototo wlasnie
I satysfakacj agwarantowana.. trza tylko mieć zestaw dobrych łopat do projektowania... może mam kolorowo, moze mnie niektóe rzeczy jeszcze drażnią....ale chyba dumna jestem z siebie..... i mogę zawsze powiedzieć to moje dzieło..... bo wykonanie trawnika z pomoca młodych chłopaków to chyba można uznać za swoje dzieło.....
ja mam trawnik robić ... to ja poproszę o tych młodych chłopaków ... cokolwiek zrobię z ich udziałem chętnie uznam za dzieło ... własne
Monteverde - trudno mi powidzieć, z której jestem najbardziej zadowolona, ale na pewno w tym roku zachwyca mnie wyjątkowo Princess Anne - ma przepiękny kolor, bardzo obfite kwitnienie, dobrze utrzymuje kwiaty